Soroksar ZTEFC18.10.03aSoroksár SC - ZTE FC 1-4 (1-2)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Budapest, 300 néző. Jv.: Takács. Gólszerzők: Kundrák (38. p.), illetve Gajdos (15. p.), Bedi (28. p.), Balázs Zs. (72. p.) Hudák (89. p.).

 

 

ZTE: Zöldesi - Kónya, Lesjak, Devecseri, Gergényi - Babati, Madarász, Barczi (Horváth K. 70. p.), Hudák, Bedi (Kis M. 43. p.) - Gajdos (Balázs 19. p.). Vezetőedző: Dobos Barna.

 

Soroksar ZTEFC18.10.03

 

Az első 15 percben a ZTE játszott enyhe fölényben és az első negyedóra végén egy kapushibából megszerezte a vezetést. Nem sokkal később Gajdos megsérült. le kellett cserélni.  Rákapcsolt a fővárosi együttes, mezőnyfölényt harcolt ki, de helyzetbe nem sikerült kerülnie. A szórványos vendég kontrák ismét gólt eredményeztek, egy pontrúgás után fejesből  növelte előnyét a zalai csapat. A házigazdák elszántan mentek előre, több szögletet is rúgtak, volt, amikor egymás után hármat. Az egyik sarokrúgás után fejesgóllal szépítettek. Az első félidő hajrájában újabb kényszerű vendégcsere, Bedi sérült meg, helyére Kiss M. állt.

 

Soroksar ZTEFC18.10.03a

 

Szünet után nagy lendülettel kezdett a Soroksár, de a ZTE jól védekezett. Továbbra is a pontrúgások jelentettek veszélyt a vendégek kapujára. A ZTE kontrázni próbált, a félidő közepén egy kapufáról kipattanó labda után ismét két góllal vezetett.  Közben azért többször is akadt dolga Zöldesinek is, aki biztosan hárította a hazai lövéseket. A mérkőzés hajrájában ismét nagyot hibázott a fővárosiak kapusa, így fölényessé vált  a ZTE győzelme.

 

Soroksar ZTEFC18.10.03b

 

Közvetlen riválisának otthonában aratott magabiztos győzelmet a ZTE. Az egerszegiek jól védekeztek és kevés lehetőségeiket jól használták ki. Megérdemelten nyerték meg a találkozót.

 

Értékelés:

 

Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője:- Nagyon fontos mérkőzést nyertünk meg. Igaz, az eredmény a legfontosabb, de már azt láttam vissza a játékosoktól, amit edzéseken gyakoroltunk.

 

Bedi Bence, a ZTE játékosa: - Jól kezdtük a mérkőzést, az első negyedóra végén megérdemelten szereztük meg a vezetést. A folyatásban is uraltuk a mérkőzést. Az első félidő végé támadt kicsi zavar a játékunkban, ezt kihasználta a Soroksár. A második félidőből nem sokat láttam a sérülésem miatt. A kapussal ütköztem és kaptam egy rúgást a combomra. Remélem, nem komoly, a hétvégén már pályára léphetek. Az  összkép alapján megérdemelt a győzelmünk.

 

Fotó: Szekeres Péter

 

A forduló további mérkőzései:

Vác - Vasas 0-1

Tiszakécske - Csákvár 2-0

Kazincbarcika - Budaörs 4-0

Dorog - Monor 1-1

Balmazújváros - Siófok 1-1

Kaposvár - Győr 2-2

Nyíregyháza - Békéscsaba 6-3

Gyirmót - Cegléd 2-0

Budafok - Mosonmagyaróvár 3-2

 

A tabella jelenlegi állása:

1003 nb2 tabella

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates