Forgács András döntés előtt

A ZTE FC labdarúgócsapatánál az állandóságot már több éve Forgács András csapatkapitány jelenti. Ami önmagában is nagy szó, mivel a játékoskeret az évek során többször kicserélődött, ő viszont maradt. Ha néha gyengébben is ment neki a foci, mindig teljes odaadással játszott a pályán a zalai színekért.


forgacs11- Miért sikerült ilyen gyengére a szezon?


- Konkrét választ erre nem tudok adni - így a csapatkapitány - Egész évben kerestük az okokat, ennek ellenére nem találtuk a megoldást. Hiába dolgoztunk keményen hétközben, a mérkőzések nem sikerültek jól.


- Az őszi idény is gyengére sikeredett, de a tavasz még rosszabbra…


- Az alapvető probléma az volt ősszel és tavasszal is, hogy igazán egységes csapat létrejöttéhez nélkülözhetetlenek lettek volna a jó eredmények, ez hiánycikk volt egész évben. Amikor igazán nagy lett a baj, talán javult a helyzet ilyen téren, ennek a változásnak is köszönhetően sikerült elkerülni a kiesést.


- Az új szakmai stáb előrelépést ígért, nem sikerült. A támadó játéka a ZTE-nek meglehetősen gyenge volt. Kívülről nézve lassúnak tűnt a támadás vezetése…


- Mindenki előrelépést várt a tavasztól, de ez nem jött össze, sőt még lejjebb kerültünk a tabellán. A támadásaink, és pontosabban a játékunk elemzése nem az én feladatom.


- Az új szakmai stábnál kikerült a csapatból, aztán a hajrában ismét szükség volt rutinjára, visszakerült a kezdő 11-be. Miként élte meg mellőzését?


- Már januárban tudatta velem az új szakmai stáb, hogy nem velem képzeli el a csapat védelmet. Természetesen rosszul esett, de nem tudtam mást tenni, mint elfogadni és azon dolgozni minden nap, minden erőmmel, hogy ez a helyzet megváltozzon.


- Lejárt a szerződése a ZTE-nél, a klub közleményéből úgy tűnik marasztalják. Döntött már a jövőjét illetően?


- Valóban megkerestek a vezetők, hogy szeretnék, ha maradnék a ZTE-nél, de konkrétumokról még nem beszéltünk.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates