ZTE FC - Kisvárda Master Good  2-1 (1-1)

 

NB II labdarúgó-mérkőzés, Zalaegerszeg. Játékvezető: Zierkelbach Péter (Szabó Péter, Aradi József). Gólszerzők: Vernes R (25.), Króner M. (77.), ill. Ilics (13.).

 

 

ZTE: Kovács Z., Polényi G., Szökrönyös D., Vernes R. (83. Nagy G.), Patvaros Zs., Fujsz R., Devecseri Sz., Króner M., Paudits P. (90+3. Jelena R.), Bedi B., Hudák M., Vezetőedző: Artner Tamás

 

Kisvárda: Zöldesi I., Ilic B., Bertucci, Izing M., Papucsek B., Bohdan M., Vári B., Oláh G. (81. Délczeg G.), Gosztonyi A. (74. Lukács R.), Matija M. (55. Strestik), Rados P., Vezetőedző: Kondás Elemér.

 

 A ZTE-ben Babati betegség miatt nem szerepelt, Fodor pedig Kisvárdáról érkezett kölcsönbe, valószínű, ezért maradt ki a csapatból. Szökrönyös személyében saját nevelésű újoncot avattak a hazaiak.

 

DSCF0701a 


Az első tíz percben mezőnyjáték folyt, helyzetek nélkül. Egy ZTE lövés mellé szállt, ugyanakkor a másik oldalon a vendégek első épkézláb támadása gólt ért. A bekapott találat megfogta a ZTE-t. Egy kóbor hazai kontra után a vendégek kapusa ütközött Fujsszal, a bíró előnyszabályt akart adni, de a labda kipattant a kapufáról, ezért 11-est ítélt. Vernes a büntetőt biztosan értékesítette.

 

DSCF0689a


Lendületesen kezdte a második félidőt a zalai csapat, három helyzetecskéje is akadt, ezek azonban kimaradtak. Ezután nagyobb sebességre kapcsolt a Kisvárda, beszorult a ZTE. Kontrázni próbáltnak a házigazdák, egy ideig kevés sikerrel. Egy szabadrúgás után azonban Króner a hálóba fejelt. A vezető gól után beszorult a ZTE, de a vendégek erejéből mindössze egy lövésre futotta.

 

DSCF0680a 


Egy héten belül második bravúrját hajtotta végre a ZTE, amely ezúttal is fegyelmezetten játszott. A csapat mentális erejét bizonyítja, hogy a korán bekapott gól után sem adta fel, és nagyot küzdve megfordította a vesztésre álló találkozót.


Értékelés:


Artner Tamás, a ZTE vezetőedzője: - Mondtam játékosaimnak, hogy meg kell indítani a „szekeret”, hiába jobb az ellenfél. A taktikánk része volt a terület átadása. A Puskás után ismét egy jó csapatot győztünk le, gratulálok a fiúknak.


Kondás Elemér, a Kisvárda vezetőedzője: - Jó mérkőzést játszottunk, gyorsan megszereztük a vezetést. A 11-es jogos volt vagy sem, nem foglalkozom az esettel. Szünet után nagy fölényben játszottunk, de a ZTE nagyon taktikusan játszott.

 

Fotó: Zavilla András

 

A forduló további eredményei: 

Dorog - Budaörs 1-2


Mosonmagyaróvár - Csákvár 1-3


Kazincbarcika - Szolnok 2-1


Soroksár - Budafok 3-0


Szeged 2011 - Vác 3-0


Sopron - Cegléd – a pálya használhatatlansága miatt elmaradt.


ETO FC Győr - Siófok 0-0


Nyíregyháza Spartacus - Gyirmót FC Győr 1-1


MTK - Békéscsaba 3-0


Győr - Siófok 0-1


Nyiregyháza - Gyirmót 1-1

Tabella:

22f nb2 tabella

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates