ZTEFC18.01.08

Megkezdte felkészülését a ZTE FC.

Hétfőn reggel a ZTE FC csapata először találkozott a stadionban, hogy megkezdje felkészülését a tavaszi szezonra.

 

 Az őszi idény végeztével a tizennegyedik helyen áll a ZTE labdarúgócsapata, érthető, hogy a tavasznak új szakmai stábbal vág neki. Új modell mellett is döntöttek a klub irányítói. Bevezették a szakmai igazgató posztot, ebben a pozícióba Horváth Károly került. A vezetőedzői posztra Artner Tamás került. A felkészülés első napján az is kiderült, hogy Székely Tibor lesz a pályaedző, Házi László a kapusedző. Vlaszák Géza, az eddigi kapusedző az utánpótlás korú kapusok felkészítéséért felel majd és az U-17-es korosztály edzője lesz. Felipe Matos volt pályaedzővel zajlanak a tárgyalások, hogy milyen munkakörben számítana rá a ZTE FC, még nem tudni.

 ZTEFC18.01.08

                                                                                                                                                             Fotó: www.zaol.hu

 - Az első héten felmérés folyik a játékosok körében - hangoztatta Horváth Károly. – Napi két edzéssel, napközis rendszerben készülünk két héten át. Január 20-án játsszuk első edzőmérkőzésünket. Utána folyamatosan gyakorló mérkőzések szerepelnek a programunkban.

A csapat játékoskeretében már az első napon változások történtek.  Thomas Dubek, Szabó Marek és Kertész Tamás a többiektől külön gyakorolt, rájuk nem számít tavasszal az új szakvezetés. Végh Gábort félévre kölcsön adja a ZTE, a leendő csapata még nem ismert. Ceglédre másfél évig szintén kölcsönbe kerül Ágoston Donát.  Az érkezők között egyelőre két korábban a ZTE-ben már szerepelt játékost találunk. Króner Martin Vácról tér vissza, a klub szeretné meghosszabbítani nyáron lejáró szerződését. A másik visszatérő a Tarr Andráshida csapatától Macher Dávid kapus. Mindkét játékos kölcsönben szerepelt ősszel.

A héten már több új játékos nem várható. A jövő héten azonban lehetnek további változások.

Horváth Károly elmondta, hogy minél előbb szeretnék kialakítani a játékoskeretet, hogy sikeres legyen a csapat felkészülése.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates