eto zte

WKW ETO FC Győr - ZTE FC 2-1 (1-1)

Merkantil Bank Liga NB II. 20. forduló. Győr. Jv: Kovács Gergely, (Huszár Balázs, Király Krisztián). Gólszerzők: Magasföldi J. (10.), Erdélyi L. (53.) ill. Vernes (45.)

 

Győr: Szatmári Z., Tajthy T., Pongrácz V., Magasföldi J., Szabó L.(80' Belichky G.) , Gyagya A.(44' Szatmári L.), Erdélyi L.(66' Zamostny B.), Szánthó G., Vadász T., Kovács K., Rokszin Á.

 

ZTE: Szappanos P., Koszó B., Vernes R.(66' Paudits P.), Patvaros Zs., Fujsz R.(56' Ekker M.), Nagy G., Ágoston D.(65' Végh G.), Dubek T., Bedi B., Nagy T., Balázs Zs.

 

Rosszul kezdte a találkozót a zalai csapat, a hazaiak gyorsan megszerezték a vezetést. A gyorsan bekapott góltól nem roppant össze a ZTE, mezőny fölényt harcolt ki, de a kapura kevés veszélyt jelentett. Egy győri helyzetre Balázs lesgólja volt a válasz. Az első félidő hajrájában a legjobb lélektani pillanatban sikerült az egyenlítés a vendégeknek.

eto zte

Fotó: kisalfold.hu


Fordulás után a zalaiak előtt adódott gólszerzési lehetőség, de kimaradt. Helyette ismét a hazaiak szerezték meg a vezetést. Nem sokkal később 11-eshez jutott a győri csapat, amit Szappanos kivédett. A lélektani előnyt igyekeztek kihasználni a vendégek, a folytatásban többször is egyenlíthettek volna. Azonban a helyzetek, mint az ősz során oly sokszor, kimaradtak.


Az ősszel a vártnál gyengébben teljesítő két csapat találkozóján a ZTE végig egyenrangú ellenfele volt a hazaiaknak. A játék képe alapján az egy pontra rászolgált volna. A kevés helyzetet hozó találkozón a Győr jobban élt lehetőségeivel és nyert.


Értékelés:


Vlaszák Géza, a ZTE megbízott edzője: - Az elmúlt hetek játékához képest jobban játszottunk. Sajnos, most is a szimpatikus vesztes szerep jutott számunkra. Igaz az elején gyorsan gól kaptunk, de talpra álltunk, irányítottuk a játékot, megérdemelten egyenlítettünk. Fordulás után úgy éreztem, elfáradt a csapat, a Győr ismét megszerezte a vezetést. A kihagyott hazai 11-es után ismét mi játszottunk jobban, játékban ellenfelünk fölé kerekedtünk. Az egy pontot mindenképpen megérdemeltük volna. 

 

A forduló további mérkőzései:

Dorog - Szolnok 2-0

Soroksár - Vác 2-1

Kazincbarcika - Békéscsaba 0-1

Szeged- Cegléd 1-1

Mosonmagyaróvár - Kisvárda 1-2

Gyirmót FC Győr - Budaörs 1-3

Nyíregyháza - Budafok 3-2

MTK - Csákvár 3-1

Sopron - Siófok 0-1

 

Tabella: 

20 nb2

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates