Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese majd’ négy hete a MOL Magyar Kupa főtábláján a Gyöngyöshalász SE otthonában aratott 4-3-as sikere után várhatta az újabb sorsolást.

Nos, a kanizsaiak a főtábla legjobb 64 együttese között 2018 februárja után  ismét NB II-es gárdával kerültek össze, október végén a Debreceni Egyetemi Atlétikai Club csapatát fogadhatják.

A debreceni egyesületet az első világégés és az azt követő viharos időszak után 1919-ben alapították és most is nevezetes arról, hogy az egyetemisták egyesülete majd' húsz szakosztályt működtet. A labdarúgók előző, csonka szezonjában az NB III Keleti csoportját vezették, amikor a pontvadászat berekesztésre került, a hajdúságiak fekete-fehérek azonban vállalták a második vonalbeli tagságot.

A bajnokságban hazai találkozóikat a Nagyerdei Stadionban vívják, ugyanakkor az MK-ban egy meccsen dől el a győztes kiléte, s mivel a Kanizsa harmadik vonalbeli legénység, a találkozót Nagykanizsán rendezik. Időközben ismertté vált, hogy a kupameccset október 28-án, szerdán 12.30 órai kezdettel rendezik a Bányász-pályán.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates