Nyomtatás

fcn zte2NB III. Nyugati csoport 10. forduló.

 

 

 

Sza-Bi Qualit Ménfőcsanak - ZTE FC II. 3-1 (0-0)

 

Győr-Ménfőcsanak, Jv: Leél-Őssy Ádám, (Deme Rajmund, Volentics Erik János)

 

ZTE II.: Köcse B., Földvári L., Sebestyén L., Németh E., Hegedűs O., Simó Cs., Kiss Á, Szökrönyös Z., Szökrönyös D., Abért M., Fehér B., Vezetőedző: Bozsik József.

 

Gólszerzők:  Füleki N. (48., 80.), Gelencsér (67.), ill. Sebestyén L. (89.)

 

Ezúttal visszajátszók nélkül lépett pályára a ZTE. Az első félidőben fokozatosan kerültek fölénybe a vendégek, uralták a játékot, és számos gólhelyzetet hagytak ki. Fordulás után egy védelmi hibát követően megszerezte a vezetést a hazai csapat.

A ZTE fiataljai mindent egy lapra feltéve támadtak, de egy újabb kontra akció végén még is a Ménfőcsanak növelte előnyét. Az újabb gól után megnyugodott a hazai csapat, biztosan őrizte előnyét. A hajrában még történt gólváltás, amely már nem befolyásolta az eredményt.


A ZTE fiataljai ezúttal is hadilábon álltak a gólszerzéssel. Az első félidőben eldönthették volna a találkozót. A második játékrészben a hazai csapat könyörtelenül kihasználta lehetőségeit, és biztosan nyert.


Edzői értékelés:


Bozsik József: - Sajnos ezúttal is elhibáztuk a lehetőségeinket. Ismét megbüntetett minket a foci örök szabálya, az a csapat, amely kihagyja lehetőségeit vereséget szenved. 

- - -

 

FC Nagykanizsa - MOL Fehérvár FC II. 1-5

 

Nagykanizsa, Jv: Bana Gergely, (Perák András, Gyöngyössy Pál)

 

Nagykanizsa: Horváth M., Bagó, Papp, Major, Horváth, Péntek, Kovács, Kretz, Ekker, Vlasics, Béli, vezetőedző: Koller Zoltán.

 

Gólszerzők:

 

A forduló további eredményei:

Nagyatád - Gárdony

III. Ker. - Puskás II.

Lipót - BKV Előre

Bicske - Mosonmagyaróvár

Sopron - Balatonfüred

Pápa - Komárom

Szabadkikötő - Érd mérkőzés 2020.10.28., 13:30-kor kerül megrendezésre.

Tatabánya - Veszprém mérkőzés később kerül megrendezésre

 

Főkép: archív (Polgár László).