Moricz47Folytatódtak a Móricz Kupa kispályás labdarúgó torna küzdelmei a kiskanizsai városrész műfüves pályáján.

Az utcák, terek negyvenhetedik alkalommal kiírt kiskanizsai foci bajnokságában felnőtt és öregfiúk korcsoportban rendeznek mérkőzéseket, előbbiben öt, utóbbiban négy együttes verseng az elsőségért. Mindezt körmérkőzéses rendszerben, ugyanakkor lesz még ráadás a kupa elnyeréséhez, vagyis a meccsszámra nem lehet majd panaszuk a résztvevőknek.

 

Moricz47

 

Az idei alkalommal is van egy igazi presztízs-párosítás, vagyis a Bajcsai utca I, valamint a Bajcsai utca II csatározása – az öregfiúknál. Ráadásul immár olyan „fiatalokkal” találkozhatunk a szenioroknál, akiknek neve az utóbbi évekből a felnőtteknél is ismerősen cseng.

Ezúttal a Bajcsai II – Bajcsai I mérkőzés rendes játékidőben 2-2-es döntetlennel végződött (G.: Imrei J., Csetei, illetve Németh I., Hegedüs M.), hetesekkel nyert az egyes számú legenység. Ott van persze a mezőnyben például a Körmös utca és a Jakabkuti utca is, így ez a nagy múltra visszatekintő csatározás is a programban szerepelt a fenőtteknél és nyertek a jakabkutisok.

A folytatásra sem kell sokat várni, hiszen az előttünk álló hétvégére ismét várják a csapatokat a kiskanizsai általános iskola műfüves pályájára. A hangulat nem biztos, hogy a múlt vasárnapival vetekedhet - hiszen volt pörkölt, ital, mi szem-szájnak ingere - de nincs kizárva, hogy a szervezők ismét törik valamin a fejüket, mellyel még több embert tudnak kicsalogatni a Móricz Kupára.

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates