Nyomtatás

Torok MilanKozármisleny FC - FC Nagykanizsa 2-3 (1-1).

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Kozármisleny. Kanizsai gólszerzők: Török (2), Szabó P.

Nagykanizsa: Horváth M. – Bagó, Tratnyek D., Major, Horváth B. – Szegleti, Kretz, Szabó P. – Ekker, Vass Gy., Vlasics. Csereként pályára lépett még: Borsi, Baráth, Béli, Török. Vezetőedző: Koller Zoltán.

Az elmúlt szezonban az NB III Középcsoportjában szereplő Kozármisleny ellen idegenben kezdte meg felkészülési mérkőzéseinek sorát az FC Nagykanizsa szintén harmadosztályú csapata.

 

Torok Milan

 

A kanizsai piros-kékek soraiban már több olyan labdarúgó is szerepelt, aki az előttünk álló szezonban Koller Zoltán vezetőedző kezei alatt játszhat. Török Milán és Vass György a Hévíztől, Szabó Patrik a Puskás II-től érkezett, míg Tratnyek Dániel, akinek legutóbbi állomáshelye szintén a Hévíz volt, próbázik Nagykanizsán.

A mislenyi találkozón a hazaiak szereztek vezetést, az FCN aztán a félidőig egyenlített. A második játékrészben már a vendégek kerültek előnybe, a Misleny egalizált, a végén azonban a Nagykanizsa szerezte meg a győzelmet, mely a kanizsaiak szakvezetője szerint jól szolgálta a felkészülést.

Kép: A kanizsai Török Milán (képünkön a labdával még Hévíz-mezben) rögtön két góllal mutatkozott be az FCN színeiben a Kozármisleny elleni felkészülési meccsen.