Nyomtatás

Kan Bicske200314FC Nagykanizsa (7.) – Bicskei TC (10.) 0-0

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés. Nagykanizsa, zárt kapuk mögött. Vezette: Móri (keszthelyi, Halmai). FCN: Borsi – Bagó B., Gerencsér A., Major M., Horváth B. - Kretz (Herzsenyák, 80.), Kovács Gy., Béli M. (Hampuk, 62.) - Szegleti, Vittman, Ekker (Vlasics, 67.). Vezetőedző: Koller Zoltán.

Túlzás lenne azt állítani, hogy meccsidőben az FC Nagykanizsa – Bicskei TC összecsapás foglalkoztatta volna leginkább az embereket – talán még a klubok háza táján is elgondolkodtak az élet sok más és egyéb dolgáról. Bizony szomorú volt látni, hogy az immár globálisnak nyilvánított koronavírus-járvány hatása a labdarúgás minden szintjére begyűrűzött nálunk is, így az Olajbányász-stadion is üresen ásítozó lelátókkal fogadta a pályára lépő csapatokat – a találkozókon a „zárt kapuk” elrendelése az ország dél-nyugati szegletét sem „kímélte”.

 

Kan Bicske200314

 

Az együttesek persze igyekeztek a meccsre koncentrálni, némi színt a körítésbe csak a kanizsai és bicskei drukkerek „barátság-szurkolása” jelentett – természetesen a kerítéseken túlról... Az FCN-nel szemben egy jó ellenfél állt fel, ez már a kezdeti pillanatok után leszűrhető volt és mindez „kitartott” az összecsapás végig. A második félidő közepétől a hazai szakvezetés a támadószekció több helyén is frissíteni próbált, ami arra engedett következtetni, hogy a Kanizsa első idei tavaszi hazai bajnokiját mindenképpen megpróbálta behúzni, a vége azonban 0-0 lett. Hogy mit hoz a folytatás, mármint „össz-csoport” szinten, az még nagy kérdés, egyelőre ami biztos, hogy az FC Nagykanizsa a legutóbbi meccsén egy pontot szerzett és a tabella hetedik helyén áll.

Edzői értékelés:

Koller Zoltán: "Tudtuk, hogy ellenfelünk jó együttes és ezt a meccsen is érezhettük. Kicsi hiányérzetem amiatt van talán, mert tompábbak voltunk, mint amit az utolsó edzésen mutattunk, több labdát veszítettünk, mint amire számítottam. Ha a kombinatív játékban kicsit pontosabbak vagyunk, akkor lehet, hogy több lehetőségünk lett volna. A küzdelmes meccsen nyújtott teljesítményükért mindenesetre gratulálok a srácoknak és annak mindenképpen örülök, hogy ezúttal már - a felkészülési találkozóinkat is ideszámolva - nem kaptunk gólt."