Hévíz SK - III. Ker. TTVE 2-3 ( 1-0).

NB III labdarúgó-mérkőzés Nyugati csoport. Hévíz, zárt kapuk mögött. Vezette Takács R. Gólszerzők: Németh E., Szökrönyös illetve Bontó (öngól), Luka 2.

Hévíz: Czirjék - Farkas, Tratnyek, Sebestyén, Nedelkó, Csibra - Németh E., Horváth M., Tóth G. (Pajor 79. perc) - Szökrönyös, Bontó. Edző: Damina László.

Az első játékrészben a vendégek birtokolták többet a labdát, de a hazaiaknak akadtak nagyobb lehetőségeik. A félidő közepén Bontónak akadt komoly helyzete, majd Czirjék védett bravúrral. A 30. percben Szökrönyös hozta helyzetbe Németethet, aki kilőtte a jobb alsó sarkot. 1-0.

A pontok elosztása szempontjából döntőnek bizonyult, hogy a szünet előtti percben Németh E. 11-esből fölé lőtt, a 46. percben viszont szöglet után Bontóról a saját kapujába pattant a labda. (öngól) 1-1.
Mezőnyfölénybe kerültek a bajnoki címre esélyes vendégek és a 66., majd a 72. percben a csereként érkező Luka közelről betalált. 1-3.

A 87. percben Szökrönyös 20 méterről a jobb felső sarokba zúdított. 2-3.

A kifejezetten sportszerű, változatos találkozón, jó játékvezetés mellett a szünetig remeklő hazaiak nagy lehetőséget szalasztottak el, viszont fordulás után a rutinos vendégek pazar játékkal nem érdemtelenül fordították meg a mérkőzés állását.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates