Nyomtatás

futsal

Íme a torna legfontosabb információi.

 

 

2020 Február 15-16-án, tizedik alkalommal kerül megrendezésre Lentiben a Sporttigris Amatőr Teremlabdarúgó torna.

 

Elindult a nevezés a tornára, melynek a legfontosabb infói a következők:

 

A torna célja: Hagyományteremtés, sportbarátság ápolása, versenylehetőség biztosítása az amatőr futball szerető sportolóknak.

 

A torna szervezői: Sporttigris Büfé.

 

Csapatok létszáma: 12 fő – megye II. illetve alacsonyabb osztályban szereplő labdarúgók szerepelhetnek a csapatokban. 1980. január 1. előtt illetve 2004. január 1. után született labdarúgók bármely osztályból korlátlanul nevezhetők. 2019 őszi szezonban a megyei I. osztályában, valamint magasabb osztályban pályára lépett játékosok nem nevezhetők. Továbbá külföldi, illetve külföldön igazolt játékos sem nevezhető. Csak nevezési lapon feltüntetett játékosok szerepelhetnek. Játékos csere, valamint utólagos nevezés nincs. A születési időhöz kötött játékosok kötelesek igazolni születési idejüket a nevezés leadása során.

 

Felállás: 4 + 1 fő.

 

Csere: folyamatos. 

 

Pálya: tornaterem 18m x 36m, 3m x 2 m-es kapu. 

 

Egyéb szabályok: a sorfal 3 m-re állhat, oldalról lábbal és kézzel lehet játékba hozni a labdát, oldalpalánk van. A kapusról van szöglet, hazaadás a nagypályás szabályok szerint, a játékon kívülre került labdát a saját térfelén hozhatja játékba, a labdának el kell hagyni a büntető területet, az ellenfél játékosa pedig a 6 m-es vonalon kívül helyezkedhet el, s a labda érintése után indíthatja meg a labdaszerzést. A mérkőzésen durva szabálytalanságért a játékvezető 2 perces és 5 perces büntetést adhat. Az 5 percre (véglegesen) kiállított játékos helyett a büntetés letelte után csak másik játékos léphet a pályára. A kiállított játékos a következő mérkőzésen nem szerepelhet. Csere a saját kapu mellett történik. A vitatott esetekben a személyi adatok tisztázása kötelező! A mérkőzések lejátszása teremlabdával történik. A leadott nevezési lapon feltüntetett játékosok szerepelhetnek csak a tornán.


Lebonyolítás rendje: A csapatok csoportokon belül körmérkőzéseket játszanak, a helyezéseket a szerezett pontok döntik el. A győztes csapat 3 pontot, a vesztes csapat 0 pontot, valamint döntetlen esetén mindkettő csapat 1-1 pontot kap. Két csapat azonos pontszáma esetén elsősorban az egymás elleni eredmény, másodsorban pedig az összes gólkülönbség rangsorol. Három vagy több csapat azonos pontszáma esetén elsősorban az egymáselleni mérkőzéseken szerzett több pont, másodsorban az egymáselleni mérkőzések gólkülönbsége, harmadsorban az egymáselleni mérkőzéseken szerzett több gól, és végsősorban a sorsolás dönt. A kieséses szakaszban döntetlen esetén 3-3 büntetőrúgás dönt a továbbjutásról. Ha egy csapat bármilyen okból nem érkezik meg a tornára akkor a torna résztvevői közül töröljük mintha nem is nevezett volna! Ha közben lép vissza akkor az addig lejátszott mérkőzéseit helyben hagyjuk a hátralévő mérkőzéseket az ellenfeleknek 3-0-al igazoljuk!

 

A csapatok végleges létszámától függően a későbbiekben tesszük közé (Pl.: játék idő, csoportok száma, csoportokban tovább jutó csapatok száma, egyéb)!

 

Díjazás: 1-3 helyezett csapatok kupákat kapnak.

 

Különdíjat kapnak: a legjobb kapus, a legjobb mezőnyjátékos és a gólkirály.

 

Nevezési határidő: 2020.02.13.; 12.000,- Ft /csapat.

 

Nevezni lehet, bővebb információ:
Németh Róbert
Sporttigris Büfé
Tel.: 06 / 30 / 267 13 72
sporttigris.atw.hu
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Németh Liliána, tel.: 06/30/436-33-28
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kovács Béla, tel.: 06/30/979-91-29