KollerZoltan2A helyi vonal térnyerése.

 

 

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttesénél sajtótájékoztató keretében jelentették be az új vezetőedző személyét, aki Koller Zoltán lesz a csapatnál.

kollerzoltan1

Koller Zoltán és Lánczos Attila. Fotó: Pogár László.

 

A kanizsai csapat játékosai már a kora délutáni órákban találkozhattak az új szakvezetővel, a 45 esztendős Koller Zoltánnal, ami már nem először vállalt szerepet a nagykanizsai felnőtt labdarúgásban - így az NB III-ban.


- Tulajdonképpen az eltökélt szándékunk tükröződik abban, amilyen döntés született, vagyis a helyi vonal vállalhasson szerepet szakmai vonalon is - fogalmazott Kovács Tamás, a dél-zalai klub elnöke. - Ehhez ugyan egy váratlanul előállt helyzet is kellett, de meggyőződésünk, hogy a mostani sportszakmai kapcsolat gyümölcsöző lesz.
A ZTE FC-nél az utánpótlás egyéni képzésben dolgozó Koller Zoltánnal a klub fél plusz egyéves szerződést kötött és a kanizsai szakember máris határozott elképzelésekkel állt elő.


- Amennyire hirtelen jött ez a félkérés, amellett el kell ismernünk azt is, hogy már többször is felvetődött a szerepvállalásom - fogalmazott a kanizsai NB III-ban is dolgozó tréner. - A szakmai stábunkról annyit, hogy Hováth Gábor a kapusedzői poszt mellett, mint másodedző is szerepet kap, mellette visszatért erőnléti edzőként hozzánk Németh Imre. A játékoskeret esetében még mindenképpen felmérnénk, hogy miként is állunk, de úgy érzem, nagy változások egyelőre nem várhatóak.


Annyit még az egyesületnél elárultak, hogy a belső védő Szabó Bálint bokasérüléséből kifolyólag távozott, míg a szintén hátsó alakzatbeli Csáki József az NB-s labdarúgást (egyelőre) abbahagyta.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates