Nyomtatás

gyaszSzabolcs-Szatmár-Bereg megye: a lefújást követően történt a tragédia.

 

 

Vasárnap délután a kótaji focicsapat 4-2-re győzött Tiszavasváriban a megyei II. osztályú bajnokság Pannónia Zrt. csoportjában. A hazaiak a hatvannyolcadik percben cseréltek: Lajos Tamásnak kis hányingere volt, ezért lejött, a kispadról nézte társait. A meccs után az öltözőbe ment a társaival, lezuhanyozott, majd a büfé előtt megbeszélték a történteket. A lecserélés után mintegy két órával ismét rosszul érezte magát, hányt, a mellkasát fájlalta. Ekkor döntöttek úgy néhány társával, hogy irány a tiszavasvári orvosi ügyelet. Ott megvizsgálták, majd esetkocsit kértek. De sajnos arra már nem volt szükség, mert hiába próbálták újraéleszteni, a harminc esztendős fiatalember elhunyt – információink szerint szívinfarktus okozta a halálát.

 

Tomi igazi csapatjátékos volt, remek focista és közösségi ember, aki összekovácsolta a csapatot. Amatőr színész volt, egy jó ember, aki nagyon sokaknak fog hiányozni.

 

lajostams 212x300

Lajos Tamás Nyugodj Békében! 

 

- Felfoghatatlan, ami történt, nehezen találom a szavakat. Tomi volt a csapat kapitánya.

Mindig mosolygott, jó humora volt, nagyon fog hiányozni! A következő napokban megpróbáljuk a csapatot lélekben felrázni. Nehéz lesz, mert mindenkit nagyon megtört az este. Mélyen együtt érzünk a családdal - nyilatkozta Nácsa Balázs, a Tiszavasvár elnöke.