kl verekedsAz alacsonyabb osztályú bajnokságokban még el sem kezdődött a tavaszi szezon, máris tettlegességig fajult egy futballmeccs - Győr-Moson-Sopron megye.

 

 

 

Egy teremtornán rendezett mérkőzésen a kiállított játékos a pályára visszatérve kétszer megütötte a játékvezetőt.

 

Pár héttel ezelőtt a téli felkészülés jegyében rendeztek Mosonszolnokon egy teremtornát, amely minden bizonnyal nem a gólokról, helyzetekről, hanem az egyik játékos ámokfutásáról marad emlékezetes.

 

Történt ugyanis, hogy a tornán kiállított egyik játékos, akit információink szerint később feljelentett a bántalmazott futballbíró, így büntetőeljárás indul ellene – egy vitatott szituációt követően visszatért a játéktérre és kétszer megütötte a játékvezetőt.

 

Az esetről egyébként videófelvétel is készült. Ezen jól látszik, ahogy a renitens játékost ismét figyelmeztetni szándékozó és a játéktér széle felé igyekvő bíróhoz odalép a pályára visszatérő labdarúgó, aki aztán lendületből meg is üti a meglepett bírót. A játékos aztán újra lecsap, ám szerencsére a második ütés már nem találja el tisztán a játékvezetőt, aki úgy tudjuk, mindezek ellenére mégis végigvezette a találkozót.

 

A futballistára – akinek várhatóan majd a bíróság előtt is felelnie kell a tettéért – valószínűleg komoly eltiltás vár. A verekedő labdarúgó a megyei II. osztályú Mosonszolnok igazolt játékosa, s a teremtornán történteket hamarosan a szövetség fegyelmi bizottsága is tárgyalja majd.

 

Forrás: kisalföld.hu

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates