Zala megye jatekvezetokIdén Miskolcon rendezték az Országos Sípmester Fesztivált.

 

Ezen a hétvégén Miskolcon két helyszínen, az Egyetemi Körcsarnokban és a Herman Gimnázium tornacsarnokában rendeztük meg a Sípmester Fesztivált, amelyen a 19 megyei igazgatóság, és a budapesti igazgatóság játékvezetői vettek részt. Az évente sorra kerülő tornák sorában ez volt a tizennegyedik ilyen, és 400 fő részvételével zajlott le - nyilatkozta Sajti Viktor megyei igazgató.

 

Az első csoportmérkőzésen Veszprém megyét sikerült 2-0-ás hátrányból 5-2-re verni a zalai legénységnek. Második mérkőzésen a tavalyi bajnok Bács-Kiskun megyétől kaptunk ki 3-2-re. Harmadik csoportmérkőzésen pedig 4-3-ra sikerült felülmúlni Jász-Nagykun-Szolnok megye legjobbjait, az utolsó negyedik csoportmérkőzésen 3-1-re vertük Baranya megyét, ami azt jelentette, hogy vasárnap a zalaiak a felsőházban folytathatták a küzdelmeket, legjobb négy közé kerülésért Győr-Moson-Sopron megyével játszhattak.

 

Sajnos a szombati nap folyamán négy zalai játékos is lesérült, így vasárnap csak nyolc egészséges játékos állt rendelkezésre. A negyeddöntőben nagyot küzdve, de 3-1-es összesítéssel a Győriek jobbnak bizonyultak és jutottak az elődöntőbe.


A zalai különítmény az 5-8. helyezésért folytatta a tornát, ahol 3-2-re kikaptak a Pest megye legjobbjaitól, majd az utolsó mérkőzésünkön a szomszédvár Vas megye 5-3-ra jobbnak bizonyult. Így a nyolcadik helyen zárta a Sípmesterek Fesztivált a zalai csapat Miskolcon, ami előrelépés, hiszen tavaly Pécsen a 12. helyet sikerült megszerezni. Gratulálunk!

 Zala megye jatekvezetok

Zala megyét az alábbi játékvezetők képviselték: Büki Tibor, Csóra Szabolcs, Hoffman Tamás, Jakab Bálint,
Kubicsek Máté, Kulcsár Dániel, Major Zsolt, Miszori László, Molnár Attila, Takács Gábor, Varga Péter, Vörös Dániel. 
A szakmai stáb tagjai: Balázsi Mihály, Gyarmati Tibor és Vizi István.

 zala 2

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates