erd andrashida 2A legjobb tizenhat közé jutásért játszott a Tarr Andráshida SC.

 

 

Magyar Kupa, 8. forduló 

 

Érdi VSE - Tarr Andráshida SC 0-0, büntetők után: 3-4. 

Vezette: Barna Gábor (Garai Péter, Kiss Balázs) 

 

Érd: Kertész F. – Ország, Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Koós, Pallagi, Melczer – Kelemen P., Pál Sz., Gera D., vezetőedző: Limperger Zsolt. 

 

Andráshida: Czirjék – Szegleti, Jóna, Fülöp, Takács S., Kalamár, Marsai, Bíró A., Szabó M., Nagy Zoltán, Bontó, vezetőedző: Dobos Sándor.

 

Az NB III Nyugati csoportjában a második helyen álló hazaiak vendége volt a kiesés ellen küzdő zalai csapat. A két együttes igazi kupamérkőzést vívott egymással, a vendégek sem csak a védekezéssel törődtek. Mindkét oldalon eldönthették volna a találkozót a játékosok a rendes játék időben. A hazaiak meccslabdáját Czirjék hárította, a zalaiakét a kapufa.

erd andrashida 1

Fotó: Balogh István.

 

A vendégek biztosabban értékesítették a büntetőket, egyedül Bíró hibázott, Szegleti, Horváth Tamás, Tóth László és Bailo is a hálóba talált, így az Andráshida 3-4-el  jutott a Magyar Kupa legjobb 16 együttese közé.

 

Értékelés:

Dobos Sándor, az Andráshida edzője: - Egy nagyon jó csapat otthonában harcoltuk ki a továbbjutást. A remek kupaszereplésünk gyógyír a gyengébb bajnoki szereplésre. Ez a siker mindenképpen lökést adhat a csapat számára az eredményes tavaszi folytatáshoz.

 

Továbjutott: Tarr Andráshida SC. 

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates