andrashida thseszabadkikotoTarr Andráshida SC - THSE-Szabadkikötő 2-0 (2-0)

NB III. Nyugat csoport 17. forduló pótlása, Zalaegerszeg-Andráshida. Jv: Juhász Bálint, (Rigó Martin, Péntek Zsuzsanna). Gólszerzők: Tóth L. (23. 11-esből), Simonfalvi G. (42.)

 

 

Andráshida: Horváth M. - Simonfalvi G., Major M., Kalamár M., Nagy Z. - Horváth T., Marsai M., Kovács L. (81' Bíró A.), Szegleti G. - Tóth L. (67' Varga M.), Vittman Á. (84' Takács S.) Edző: Dobos Sándor.

A széltől támogatott hazaiak beszorították ellenfelüket, a fővárosiak alig jutottak el a zalaiak kapujáig. A huszadik perc végénegy kemény belépő után tizenegyeűeshez jutott az Andráshida. Tóth László biztosan étékesítette a büntetőt, s továbbra is az Andráshida játszott fölényben. A félidő hajrájában Simonfalvi tört előre, bal lábbal nagy gólt lőtt a jobb felső sarokba. A félidő zárásaként Tóth László lövését ütötte a felső lécre a fővárosi kapus.

 

andrashida thseszabadkikoto1

Fotó: Horváth István

A második félidőben a vendégeket támogatta az erős szél. A zalaiak viszont igyekeztek földön tartani a labdát, ami javarészt sikerült. A félidő közepe táján kimaradt az egyetlen fővárosi lehetőség, a másik oldalon Horváth Tamás lőtt zúgó kapufát. Vittman két beadásáról is lemaradtak a társak. A találkozó zárásaként Varga emelt a kifutó kapus mellett fölé.


Az élcsoportban tanyázó zalaiak magabiztos győzelmet arattak az alsóházban tanyázó fővárosiak ellen.

 

Értékelés:


Dobos Sándor, az Andráshida edzője: - A mérkőzés során végig stabilak voltunk, irányítottuk a találkozót. Ha a végjátékban többször pontosabbak vagyunk, újabb gólokat szerezhettünk volna.

 

A forduló további mérkőzései:

III. Ker. TVE - Csorna 6-0

Pénzügyőr - Érd 1-2

Kaposvár - Dunaharaszt 1-0

Gyirmót II. - Puskás II. 0-0

Csepel - BKV Előre 1-2

Videoton II. - Veszprém 1-4 

Ajka - Pápa 5-0

 

Tabella: 

17 nb3 2

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates