Megkezdte felkészülését az Andráshida.


A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában 6. helyen végző Tarr Andráshida SC labdarúgócsapata megkezdte felkészülését az új bajnoki idényre. Az elmúlt évek sikeres szereplése nem csak pozitív következményekkel járt, az együttesből három alapember is távozik.


– Horváth Márton kapus, Major Máté védő és Vittman Ádám csatár, az újonc FC Nagykanizsához igazol - közölte a szomorú tényt Dobos Sándor edző. - Várható volt, hogy lesznek távozók. Közelünkben a kanizsaiak feljutottak, a Sárvár visszajutott az NB III-ba, érthető, hogy beindult a játékosok csábítása. Nálunk jobb feltételeket tudnak biztosítani. Bizonyos szempontból megértem a játékosokat is. A lelkem mélyén reménykedem, hogy nem lesz több távozó, de az is elképzelhető, hogy anyagi lehetőségeink miatt kell újabb játékosoknak mondanunk, hogy igazoljanak más hová.


- Próbálnak igazolni a távozók helyére?


– A kapus poszton Czirjék Zoltán marad, aki tavaly szezon közben érkezett hozzánk. Igazolni csak a megyeiből tudunk, olyan feltörekvő fiatalokat, akik meg akarják mutatni magukat az NB III-ban. Behatárolt anyagi lehetőségeink miatt magasabb osztályból nem jön hozzánk senki. A tavaly szezon közben hozzánk került Pajor Imrét szeretnénk megtartani.


- Mi a helyzet a ZTE-vel való együttműködéssel?


- Mi hajlunk rá, hogy az ott kevés játéklehetőséghez jutó fiatalok nálunk szerepeljenek, egyelőre nagyon az elején tartunk. Egy biztos, az előttünk álló idényben, még inkább előtérbe kerülnek a saját nevelésű fiataljaink.


Az Andráshida egy teskándi tornával és három edzőmérkőzéssel készül az augusztus 3-án kezdődő bajnokságra.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates