01 fLeköpte a mérkőzés játékvezetőjét. 

 

A Zala megyei Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága döntést hozott Nagy Tamás eltiltása és az osztályozó mérkőzés után történt szurkolói rendbontás ügyében.

 

A Fegyelmi Bizottság a Maglódi Torna Club – Nagykanizsai Futsal Club mérkőzés 26. percében azonnali piros lappal kiállított Nagy Tamást kettő mérkőzésre tiltotta el. Ez azt jelenti, hogy az osztályozó visszavágója után a következő szezon első bajnoki mérkőzésén sem léphet pályára.

 

A keddi mérkőzés után sajnálatos szurkolói rendbontás történt a sportcsarnokban. A rendbontó a mérkőzés játékvezetőjét először obszcén szavakkal illette majd leköpte. Az eset rendkívül súlyos, a játékvezető becsületsértésért akár feljelentést is tehet az elkövetővel szemben.

 

A Fegyelmi Bizottság határozata:
Az Fegyelmi Szabályzat 7.§ (1) bekezdése alapján a 2018.05.15.-én lejátszott MAGLÓDI TORNA CLUB – NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB Férfi Futsal Regionális Bajnokság Rájátszás Nyugati régió mérkőzésen és utána történtekért, a bizottság a Fegyelmi Szabályzat 37.§ (3) bekezdés b) és c) pontjai alapján kötelezi NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB csapatát, hogy a soron következő 6 (hat) felnőtt futsal mérkőzésre saját költségen köteles szövetségi ellenőrt kérni, valamint 2 (kettő) fővel megemelt rendezői létszámmal biztosítani mérkőzéseket.

 

Ennek megfelelően, a vétkest a Nagykanizsai Futsal Club minden hazai és idegenbeli bajnoki és kupa mérkőzéséről kitiltjuk, valamint a szövetségi ellenőr díját rá hárítjuk, amit egyébként a törvény adta lehetőségeknek köszönhetően akár polgári peres eljárás során is megtehetünk.

 

Ezúton tisztelettel kérjük szurkolóinkat, hogy minden esetben tartsák be a törvényi előírásokat, szabályokat és a FAIR PLAY szellemében tartózkodjanak az ellenfél sportszervezet és annak játékosainak, valamint a játékvezetők szidalmazásától.

 

Főkép: egy jelenet a mérkőzésről. Forrás: kanizsafutsal.hu

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates