r3Háromgólos előnyből várták a lányok a visszavágót.

 


Ricsilla Futsal - Miskolci-Vénusz 3-4 (2-3)

 

Női futsal Magyar Kupa 3. forduló., visszavágó. Répcelak, Répce Sportcsarnok.


Játékvezető: Egyed Péter. Asszisztensek: Kondákor Márk, Mózsa Ábel.

 

Ricsilla Futsal: Kiss E. - Megyeri B., Orbán Sz., Marsai N., Tillinger D. Csere: Fábián R., Nagy B., Szűcs L., Lehota Sz., Vörös V., Horváth L., Németh A.

 

Miskolci-Vénusz: Almási I. - Kovács A., Galambvári G, Miliczki N., Váradi C. Csere: Putnoky Z., Szőke Zs., Skaliczki K, Tamók R., Bunda-Tóth P., Palakovics L, Bernáth Cs.

 

Gólszerzők:  Vörös V. (10.), Megyeri B. (12.), Tillinger D. (36.) ill. Miliczki N. (16.,19.), Tamók R. (16.), Kovács A. (35.)

 

Halmos Máté értékelése: "Hihetetlen dolgot vittek végbe a lányok! Három hónapja került új kezekbe a klub és ültem ismét a lányok kispadjára. Az akkor még a bentmaradásért küzdő, nulla pontos csapat mára 180 fokos fordulatot vett. A bajnokságban a cél már a felsőházba jutás. A Magyar kupában ezzel a győzelemmel felérő vereséggel bejutottunk a final fourba! Három gólos vezetésünk tudatában is nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk! Szerettünk volna nyerni, de egy pillanatra sem kockáztattuk a továbbjutásunkat. Gratulálok a miskolciaknak, hiszen nagyot küzdőttek! Saját csapatomra végtelenül büszke vagyok! Erőn felül teljesítettek az elmúlt időszakban! Köszönjük mindenkinek, akik segítségünkre vannak, répcelaki csarnoknak a remek hazai pályát! Bízom abban, hogy a lendületünk továbbra is megmarad, de alakuljon bárhogy, szégyenkezni nem lesz már okunk! Hajrá Csigák!"

ricsilla kep 

 

Az első mérkőzés eredménye:  Miskolci-Vénusz - Ricsilla Futsal 3-6 (0-3). Összesítésben: Ricsilla Futsal 9-7

 

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates