Göcsej Sport Klub - Nyírgyulaj KSE 4-5 (2-4).

 

NB I-es férfi futsalmérkőzés, alsóházi rájátszás. Zalaegerszeg, Zalakerámia Rendezvénycsarnok. Jv.: Ábrahám, Tolvaj, Csirke.

 

 

Göcsej SK: Cseresnyés - László, Horváth D., Gugcsó, Apatini. Csere: Simon, Kottán, Kaj, Orbán, Koronczay. Edző: Bagó Gábor.

 

Nyírgyulaj KSE: Pallai- Angyalos, Lovas, Nagy I., Sánta. Csere: Végső, Orosz, Szabó Á., Czerula, Tóth B., Fekete, Opre, Gömze, Faragó, Varga. Játékosedző: Lovas Norbert.

 

A hosszú sérülésből felépült játékosok, Kottán Krisztián és Apatini Márk is Bagó Gábor edző rendelkezésére álltak és vállalták a játékot. Csúcsformát ugyan nem lehetett várni tőlük, de az hamar kiderült, hogy a rutinos futsalosokkal egészen más a Göcsej SK.

 

gocsej nyirgyulajs maj 29 036 ab

 

Az első hat percben 4- 4 -re álltak a szabálytalanságokkal a csapatok és mindkét oldalon kimaradt egy gólszerzési lehetőség.

 

A 15 percben a Fortuna a vendégek mellé állt. Faragó lövése Gugcsó lábáról pattant a Göcsej SK kapujába.(0-1). Egy percen belül egyenlítettek a hazaiak, a kisbüntetőt Szőke Ádám értékesítette.(1-1).

 

Az újabb gólhoz csak 11 másodperc kellett. A sarokrúgásból visszapasszolt labdát Nagy Imre bombázta a bal sarokba. (1-2). A szöglet csaknem mindig gólt ért. Gömze könnyű gólt szerzett, a kipattanót rúgta az üres kapuba. (1-3).

 

gocsej nyirgyulajs maj 29 062 ab

 

Az utolsó percben kisbüntető párbaj következett. Gugcsó és Gömze is értékesítette a 10 méterest. (2-4).

 

A második félidőben már a 4. percben eredményes volt a Göcsej SK. Szöglet után Horváth Detre reagált a leggyorsabban. (3-4). Két perccel a vége előtt Szőke kisbüntetőből egyenlített.(4-4).

 

gocsej nyirgyulajs maj 29 005 ab

 

A rájátszás első győzelmét is megszerezhette volna a Göcsej SK, de Gugcsó és Szőke kisbüntetőjét is kivédte Pallai kapus.

 

Szegény embert az ág is húzza: Nagy Imre lehetetlen helyről ívelt a hazaiak kapujába. (4-5).

 

A Göcsej SK megszerezhette volna első győzelmét, végül egy pontot sem sikerült itthon tartani. Ez pedig azt jelenti, hogy a zalaiaknak matematikai esélyük sem maradt a bent maradásra.

 

Fotó: Borda Menyhért

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates