Kanizsa VSE (1.) – Fehérvár VSE (6.) 23-11 (5-2, 7-4, 6-3, 5-2)

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 4. forduló. Nagykanizsa, 50 néző. Vezette: Perédi, Gérnyi.

Kanizsa: Vértes - Kalanovics, Dobay G. 6, Szávai 3, Simon 5, Major 3, Balaska 1. Csere: Pelle (kapus), Vadovics, Solymosi 1, Fodor 2, Kovács Á. 1, Vlaszák 1, Balli. Edző: Ludányi Kadosa

Ludányi Kadosa, a Kanizsa OB I B-s vízilabda együttesének edzője miután kiosztotta edzői instrukcióit a nagykanizsai mérkőzés előtt a medence partján, fogta magát és átsétált a túlsó oldalra a nézők közé. Az ok roppant prózai: a korábbi bajnoki mérkőzésen a zsűriasztalnál tett olyan reakciót, mely kétmeccses eltiltást ért a kispadról..

Még azt is gondolhattuk, ennek komoly hatása lehet, de a székesfehérváriak vezető találata után a hazaiak fordítottak. Innentől kezdve 3-2-nél még izgalmasabbnak ígérkezett a meccs, 6-2 után viszont már egyre kevesebb kérdés akadt. Mindössze annyi tűnt fel, hogy a vendéglátók kijátszott találatai mellett a Fehérvár többször mondhatni becsúszó, becsorgó góllal operált, melyek kissé nagyobb koncentrációval elkerülhetőek lettek volna.

Igazából 11-6-tól vált teljesen egyoldalúvá a meccs, több olyan fordulópont volt, mely az FVSE zárkózása helyett KVSE-találatokat hozott, s a harmadik negyedben már akadt olyan széria is, melyet a Kanizsa 5-0-val hozott le. Idővel nem hiába jutott Dobay Gergely hat, Simon Adrián pedig öt gólig, s a végére a vendéglátók több mint kétszer annyiszor voltak eredményesek, mint a Fehérvár VSE. Lehet, hogy rangadónak harangoztuk be, de végül igencsak egyoldalúra sikeredett meccs kerekedett...

Edzői értékelés:

Ludányi Kadosa: „Inkább nevében volt ez csak rangadó, melyet abból ítélve éreztem, hogy ellenfelünk eddig hányszor és mely csapatok ellen mérkőzött. Meg kell, hogy mondjam, játékunkkal, teljesítményünkkel egyáltalán nem voltam elégedett, nem voltunk kellően összeszedettek, szervezettek és a koncentráció is hiányzott időnként. Az az igazság, hogy túl sok gólt kaptunk, vagyis számos tényezőben kell javulnunk a későbbiekben.”

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates