Kanizsa Vízilabda - A-Híd OSC Újbuda 19-9 (3-2, 4-2, 8-2, 4-3)

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 14. forduló. Nagykanizsa, 40 néző. Vezette: Bódi, Kuncz.

Kanizsa: Leposa – Major 3, Salamon 2, Szilvasán P. 5, Balli, Dobay G. Mocsári 1. Csere: Vadovics 2, Rábavölgyi 2, Hőna 2, Dobay P., Kaszper G. 2. Edző: Ludányi Kadosa.

Lassan célegyenesébe fordul a vízilabda OB I B-s bajnokság alapszakasza, a csoportjában első Kanizsa Vízilabda pedig az OSC II-t fogadta a bajnokság 14. fordulójában. A vendégek szereztek vezetést, rá egy percre egyenlítettek a hazaiak, de az első negyed ezt követően is szoros maradt.

A második negyedben mind jobban rátalált ritmusára a hazai legénység, igazándiból azonban a harmadik nyolc percben indult be a „dél-zalai henger”: egy 5-0-s etapot is produkáltak Ludányi Kadosa tanítványai, mellyel gyakorlatilag el is dőlt a találkozó. A negyedik felvonás leginkább már arról szólt, hogy a csapatok a tízgólos különbség körül egyensúlyoztak és a két-számjegyű differencia végül meg is maradt a csapatok között.

Értékelés:

Ludányi Kadosa, a Kanizsa edzője: „Talán kicsit döcögősebben indult a mérkőzés, de aztán sikerült biztosan nyertünk a masszív középcsapat OSC II ellen és így várjuk a kanizsai vízilabdázóknak sokáig nagy mumusnak számító Neptun VSC-vel szembeni találkozónkat.”

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates