Kanizsa Vízilabda (1.) – Szolnoki Dózsa II (8.) 25-2 (3-0, 8-0, 5-1, 9-1)

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, találkozó az 1. fordulóból. Nagykanizsa, 30 néző. Vezette: Csanádi, Pintér J.

Kanizsa: Leposa - Major M., Salamon 4, Balli 1, Dobay G. 5, Dobay P., Simon 2. Csere: Szilágyi 2, Rábavölgyi 4, Szilvasán P. 3, Kaszper G. 3, Hőna 1, Petrák. Edző: Ludányi Kadosa.

A kanizsai vízilabdázók még a bajnokság elejéről halasztott OB I B-s találkozójukon szállhattak vízbe az igencsak foghíjas kerettel érkező szolnokiak ellen. Az ünnepi hangulatnak így gyakorlatilag semmi akadálya nem volt a mérkőzésen. Szinte nem is az, hogy a hazaiak meddig jutnak a gólok számában, inkább az volt a nagy kérdés, hogy a Tisza-partiak mikor szerzik első találatukat. Nos, ez a harmadik negyed közepén jött össze, addigra azonban a Kanizsa már 12-0-ra vezetett. A vendéglátók azt követően sem álltak le és még ezt a gólmennyiséget is sikerült megduplázniuk, illetve a szolnokiaknak is a magukét... Hivatalosan az alapszakasz február 1-jén folytatódik.

Edzői értékelés:

Ludányi Kadosa: „Komolyan vettük a mérkőzést, egyben gratulálok csapatomnak az eddigi szerepléséért. Ahogy az látható, minden győzelemnek jelentősége van, hiszen a Debrecen is szorosan mögöttünk áll, illetve még számos fontos találkozó vár ránk a jövőben.”

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates