BVSC-Zugló II (3.) - Kanizsa Vízilabda (1.) 11-14 (4-4, 1-4, 3-2, 3-4)

OB I B-s vízilabda-mérkőzés, találkozó a 9. fordulóból. Budapest, 50 néző. Vezette: Truszka, Duray.

Kanizsa: Leposa – Major 1, Salamon 4, Balli, Dobay G. 3, Hőna 1, Simon A. 1. Csere: Pelle (kapus), Vadovics, Rábavölgyi 1, Szilvasán P. 2, Mocsári, Dobay P., Petrák 1. Edző: Ludányi Kadosa.

Hőna Dávid, Dobay Gergely, valamint Major Martin találataival gyorsan háromgólos előnyre tett szert a Kanizsa Vízilabda az elmúlt szezon második vonalbeli bajnoka, a BVSC II ellen. A fővárosi „vasutasok” azonban egyenlítettek, hogy aztán a második negyedet is egálról indíthasséták a felek.

6-5-ös kanizsai vezetés után tudtak a vendégek ellépni ismét, a hazaiak azonban nem roppantak össze, pontosabban a dél-zalaiak nem tudtak tőlük „lőtávolon kívül” maradni. Ezért is lett igencsak nagy jelentősége annak, hogy a mérkőzés hajrájában Salamon Attila kétszer egymás után is beköszönt, így Ludányi Kadosa legénysége végül hozta az úgymond áthelyezett bajnokiján is a sikert és vele együtt a három pontot.

Edzői értékelés:

Ludányi Kadosa: "Kőkemény, brusztolós meccset vívtunk az előző idény bajnokcsapatával. Hétközi, idegenbeli, ráadásul áthelyezett időpontú bajnoki mérkőzésen tudtunk győzni, melynek azért is van jelentősége, hiszen a klubvezetés részéről már kicsit aggódtak amiatt, hogy az eredeti idejéről elmozdított találkozóinkon a korábbiakban még

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates