Kanizsa Vízilabda (1.) – Neptun VSC (7.) 17-3 (3-1, 5-2, 3-0, 6-0).

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 6. forfuló. Nagykanizsa, 50 néző. Vezette: Irmes, Ádám F.

Kanizsa: Bendes – Major 1, Salamon, Dobay P. 1, Balli 1, Dobay G. 4, Simon A. 1. Csere: Leposa (kapus), Rábavölgyi 3, Szilvasán P. 1, Mocsári 1, Hőna 2, Vadovics, Kaszper G. 2. Edző: Ludányi Kadosa.

A kanizsaiak úgy szálltak vízbe a mérkőzésen, hogy nem szerettek volna abba a hibába esni, melybe korábban kerültek, hiszen a Neptun tréfálta meg már őket Kanizsán, ahonnan el is vittek három pontot. A meccs most a kanizsaiak szája íze szerint alakult az eredmény alakulását tekintve, ugyanakkor a vízben kemény csata bontakozott ki, az ellenfél minden lehetséges (és már kiállítást is érő) eszközzel próbálta féken tartani a dél-zalaiakat. Ahogy az eredmény alakulásából kiderülhet, ez idővel aztán már sehogyan sem sikerült és a Kanizsa Vízilabda ismét igencsak nagy különbségű győzelmet aratott soros bajnokiján. Ezzel természetesen a tabella élén állnak Ludányi Kadosa tanítványai és így várhatják a soron következő bajnoki mérkőzéseiket.

Edzői értékelés:

Ludányi Kadosa: „Sikerült megvalósítanunk azt, amit szerettünk volna látni a mérkőzésen és emellett vissza is vágtunk a tavalyi fájó vereségért. Nagyon jól játszottunk, így nem volt kérdéses a meccs kimenetele.”

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates