Nyomtatás

Kanizsa VSE – VasasPlaket 7-13 (2-4, 0-4, 4-2, 1-3)

Vízilabda-mérkőzés az OB I-ért, 2. találkozó. Pécs, 50 néző. Vezette: Csizmadia, Bereczki.


Kanizsa: Pelle – Salamon 1, Vadovics, Dobay G. 2, Mocsári, Dobay P., Fodor 2. Csere: Leposa (kapus), Horváth B., Knézy 2, Balli, Szilágyi, Francsics, Hertzka. Edző: Ludányi Kadosa.


A OB I-es vízilabda osztályozó első, fővárosi meccsét az angyalföldiek nyerték, így a nagykanizsaiak úgy készülhettek a pécsi találkozójukra, hogy egy esetleges sikerük után harmadik összecsapás következhetett volna. A fővárosiak azonban meggyőzően kezdték a mérkőzést, a félidőig ezúttal is tetemes, 8-2-es vezetésre tettek szert.

 

A harmadik negyedben sikerült ugyan zárkóznia Ludányi Kadosa együttesének, de az utolsó negyedben ismét a Vasas volt a jobb, megnyerte a két győzelemhez szükséges második osztályozós felvonást is, mellyel bent is maradt az OB I-ben.


Edzői értékelés:

 

Ludányi Kadosa: „Sajnos, az első két negyedben mutatott, az eredeti taktikánknak teljesen ellentmondó, bátortalan támadójátéknak köszönhetően megint ellépett a Vasas és onnan már nem tudtunk visszajönni a meccsbe. Derekasan helytálltunk, de a bravúr idén is elmaradt. Gratulálunk a Vasasnak.”