Nyomtatás

Hódmezővásárhelyi VSC (9.) - Kanizsa VSE (1.) 8-14 (0-2, 1-3, 2-4, 5-5).

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 15. forduló. Hódmezővásárhely, 50 néző. Vezette: Pásztor A., László G.

Kanizsa: Pelle – Vadovics, Salamon 2, Dobay G. 4, Dobay P. 1, Mocsári, Fodor. Csere: Hertzka 3, Szilágyi 1, Knézy 2, Horváth B.1, Balli. Edző: Ludányi Kadosa.

Biztos győzelmet aratott a Hódmezővásárhely otthonában a Kanizsa VSE OB I B-s vízilabda együttese, így ötpontos előnnyel várja újabb idegenbeli bajnokiját a hétvégén.

Dobay Gergely, a kanizsai vízilabdázóktól igencsak elemében volt, hiszen a találkozó első négy találatát ő szerezte, és azt követően is a vendégek kezében volt az irányítás, akik meg sem álltak 9-3-as vezetésükig a harmadik negyed végére.

Az utolsó nyolc percben aztán mindkét félnél a szellősebb védekezés mellett folyt már a játék, a Kanizsa VSE-nél is tisztában voltak vele, hogy a meccset már gyakorlatilag megnyerték, mellyel újabb három pontot zsebelhettek be. A dél-zalaiak ezzel egy hétvége - szerda - hétvége ritmust zártak le, hogy szombaton már Egerben mérkőzhessenek a tabella nyolcadik helyezettjével.

Edzői értékelés:

Ludányi Kadosa: „A pozitívuma megvolt a mérkőzésnek, hiszen a a srácok végig komolyan vették a találkozót, amellyel gyakorlatilag esélyt sem adtak a hazaiaknak.”