Nyomtatás

Kanizsa VSE (1.) - Debreceni VSE (6.) 15-6 (2-1, 7-2, 4-1, 2-2).

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 13. forduló. Nagykanizsa, 50 néző. Vezette: Ercse, Várkonyi G.

Kanizsa: Pelle - Vadovics, Salamon 2, Francsics 1, Dobay G. 3. Dobay P., Fodor 1. Csere: Hertzka 1, Szilágyi, Szilvasán 4, Knézy 1, Horváth B. 1, Balli 1. Edző: Ludányi Kadosa.

A Kanizsa VSE OB I B-s vízilabda-együttese listavezetőként biztosan győzött soros ellenfele, a Debreceni VSE ellen.

A tabellát három ponttal vezető kanizsaiak úgy készülhettek a találkozóra, hogy egy újabb kötelező győzelemmel gazdagodhatnak. Az első negyed talán nem erre szolgált bizonyságul, lévén a hajdúságiak a dél-zalaiak nyomában maradtak és ez így is maradt 4-3-ig. Onnantól Ludányi Kadosa gárdája fokozatosan megkezdhette ellépését ellenfelétől, fizikálisan Dobay Gergelyék mind jobban a maguk javára fordították a találkozó menetét.

A gólgazdag második negyed után a hazaiak a harmadikban sem hagytak esélyt ellenlábasuknak, már akkor is volt a vendéglátók előnye kilenc gól, melyet az utolsó felvonásban a végeredményben is realizáltak, biztosan nyerve a meccset.

Edzői értékelés:

Ludányi Kadosa: „Készültünk a mérkőzésre, rangadónak is tekintettük a találkozót, hiszen a debreceniek kellemetlen ellenfelek tudnak lenni. Örülünk, hogy végül biztosan győztünk.”