Kanizsa VSE (1.) - Eszterházy Károly ESC (4.) 19-7 (3-2, 5-1, 4-2, 7-2).

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 7. forduló. Nagykanizsa, 50 néző. Vezette: Zelki, Perédi.

Kanizsa: Pelle – Salamon 3, Szilvasán 3, Dobay G. 3, Mocsári, Dobay P., Fodor 1. Csere: Leposa (kapus), Knézy 4, Hertzka 3, Francsics 1, Szilágyi, Horváth B., Balli 1. Edző: Ludányi Kadosa.

A listavezető kanizsai együttesnél egyértelmű volt a cél, miután a felsőházi rájátszás szempontjából „tényezőnek” számító Neptun ellen kikaptak, a másik minőségi vetélytárs, tehát az egriek ellen ezt már nem engedhették meg maguknak. Ugyan szorosan kezdtek, de a második negyedtől már remekeltek a dél-zalaiak. Sorra érték el góljaikat, ellenlábasuknak szinte esélyt sem adva tizenkét gól különbséggel győztek a jelenlegi negyedik helyezett ellen.

Értékelés:

Ludányi Kadosa, a Kanizsa edzője: „Úgy készültünk, hogy rangadót játszunk, aztán fölényes győzelem lett belőle. Az egriek is egy nappal korábban már leutaztak, szóval értékmérő meccsnek vette ellenfelünk is a találkozót, s nem azt mondom, hogy teljes mértékig reális a különbség, de nekünk annyi a feladatunk, hogy örülünk a sikernek. A szezon eddigi legjobb játékát nyújtottuk, védekezésben és támadásban is kiemelkedőt nyújtottak a srácok.”

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates