YBL WPC - Kanizsa VSE 8-9 (3-3, 3-3, 0-2, 2-1).

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 1. forduló. Budapest, 50 néző. Vezette: Petik, Zelki.


Kanizsa: Leposa - Salamon 1, Szilvasán 1, Dobay G. 3, Dobay P., Knézy, Fodor 1. Csere: Vadovics, Hertzka 1, Francsics 2, Szilágyi A., Horváth B., Balli. Edző: Ludányi Kadosa.


A közelmúltbeli felkészülési tornán a kanizsai vízilabdázók hazai környezetben legyőzték a fővárosiakat, ezúttal pedig rögtön a bajnokság nyitányán találkoztak a felek - ezuttal Budapesten.


Az alaposan megerősített nagykanizsaiak és az YBL az első negyedben felváltva vezettek. A második nyolc percben a vendéglátók háromszor szerezték meg úgy a vezetést, hogy Ludányi Kadosa tanítványai mindannyiszor egyenlítettek, aztán a harmadikban mintha csak arra vártak volna, hogy meglódulhassanak. Dobay Gergelyék vezettek akkor már 8-6-ra is, de a negyed végén már csak egy gól volt a két gárda közötti különbség.


A negyedik játékrészben a támadások már nem nagyon sikerültek egyik oldalon sem, a kanizsaiaknak ugyanakkor 9-7-es vezetésük után már „csak” arra kellett ügyelniük, hogy az YBL ne dolgozza le hátrányát. Ez sikerült, így a szezon nyitányán három ponttal gazdagodott a KVSE.

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates