Kanizsa VSE (2.) - YBL WPC (3.) 7-6 (2-0, 3-4, 0-1, 2-1)

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, felsőházi rájátszás, 4. forduló. Nagykanizsa, 40 néző. Vezette: Csanádi, Veilandics.


Kanizsa: Pelle - Bicskei, Szilvasán 3, Mocsári 2, Balli, Kaszper G., Szilágyi. Csere: Vadovics, Salamon, Páncsics 1, Kéri 1, Horváth B. Edző: Ludányi Kadosa.

A hazaiak 7-6-ra nyerték meg a nagykanizsai mérkőzést, ami azért is volt fontos, hiszen egy békéscsabai és debreceni kiruccanás előtt állnak, hogy a bajnoki sorozat végén még egyszer ismét összecsaphassanak az YBL-lel.

Jól kezdték a találkozót, a jó szakaszt követően viszont támadásban kissé lelassultak, amit a vendégek ki is használtak. Előbb felzárkóztak, jól is játszottak, akkor bizony a kanizsaiaknak kis szerencse is kellett, hogy azt időszakot átvészeljék. Az utolsó negyedben még a vezetést is megszerezték a vendégek, ugyanakkor a hazaiak fordítani tudtak és ezzel egy igencsak fontos mérkőzést nyertek meg.

Értékelés:

Ludányi Kadosa, a Kanizsa edzője: „El kell ismernem, időnként a szerencsével sem álltunk hadilábon és egy valóban fontos találkozót sikerült így megnyernünk, mely után Békéscsabán és Debrecenben is jobb helyzetből indulhatunk."

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates