Kanizsa VSE (3.) - Swietelsky Békéscsabai Csirkefogók VK (8.) 8-7 (2-2, 1-3, 4-1, 1-1).

OB I B-s férfi bajnoki vizilabda-mérkőzés, rájátszás az 1-8. helyért, 1. forduló. Nagykanizsa, 50 néző. Vezette: Bereczki, Hangay.


Kanizsa: Pelle – Salamon 2, Szilvasán 1, Mocsári, Balli, Kaszper, Bicskei 1.Csere: Vadovics, Dobay P., Páncsics, Dobay G. 3, Kéri, Horváth B., Szilágyi 1. Edző: Ludányi Kadosa.


Ugyan eredménysora alapján utolsóként kerültek a felsőházi rájátszásba a békéscsabaiak, nem ígérkezett könnyű találkozónak a kanizsaiak számára az első fordulóbeli meccs. Sőt, kimondottan szorosan alakult a mérkőzés, hiszen a rutinos játékosokkal felálló viharsarkiak jól szűrtek, a hazaiak pedig nem tudtak felpörögni a saját maguktól joggal elvárható szintre. A meccs első három csabai találata közül ráadásul mindegyik blokkról lepattanó lövésből született, ez pedig mintha visszavetette volna a KVSE-t.

Idővel aztán rátalált saját ritmusára a nagykanizsai csapat és a harmadik negyedben elért háromgólos előny már összesítésben is a vendéglátók vezetését jelentette, melyet már meg is tartottak az utolsó negyedben.


Értékelés:


Ludányi Kadosa, a Kanizsa VSE edzője: „Már csupán azért is jól jött számunkra a győzelem, hiszen nem könnyű sorozat előtt állunk. Szombaton előrehozott meccsen fogadjuk a listavezető KSI-t, majd egy hétre rá rögtön utazunk is hozzájuk. Hatványozottan is készülünk a két összecsapásra, tudjuk, hogy sok múlhat az előttünk álló időszakon.”

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates