Ceglédi VSE (5.) - Kanizsa VSE (2.) 7-6 (3-2, 1-1, 2-1, 1-2).

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 18. forduló. Cegléd, 50 néző. Vezette: Németh A., Mucskai.


Kanizsa: Pelle – Salamon 2, Szilvasán, Balli, Mocsári 1, Kaszper G., Bicskei 1. Csere: Csongár (kapus), Vadovics, Dobay P., Páncsics, Dobay G. 1, Horváth B. 1, Szilágyi. Edző: Ludányi Kadosa.


A Kanizsa VSE vízilabdázói csoportjuk elsőségéért szállhattak vízbe Cegléden, ugyanakkor a Pest megyeiekkel szembeni egymás elleni eredmény már nem kimondottan számított, hiszen korábban eldőlt, hogy a Vasas II végez a mezőny negyedik helyén, a ceglédiek pedig az ötödikek lehetnek. Úgy is indult a meccs, hogy a hazaiak zárták előnnyel az első negyedet, majd azt követően is a szoros meccsállás volt a jellemző, igaz, három játékrésznyi pólózás után már a kettővel mentek a vendéglátók.

Ezen tudott még kozmetikázni a KVSE, s végül 7-6-ra nyert a Ceglédi VSE, míg a nagykanizsaiak ezzel a csoportjuk második helyén zártak az UVSE II mögött. A felsőházi rájátszás már nem forgott veszélyben, melyet rögtön szombaton kezdenek is a résztvevő csapatok, a dél-zalaiakhoz a Békéscsaba látogat.


- A harmadik legjobb mutatóval kerültünk be a felsőházba, s ennél lejjebb a ebben a mezőnyben sem szeretnénk zárni – mondta el Ludányi Kadosa, a Kanizsa VSE trénere. - A célunk ugyanakkor nem ez, hanem egyértelműen a bajnoki cím megszerzése.


- Ilyen nyíltan meg meri ezt fogalmazni?


- Tulajdonképpen igen és ezt természetesen a játékosokkal is átbeszéltük. Sok mindenen nem kell változtatnunk ennek érdekében, hiszen a felkészülési metodika eddig is adott volt és úgy érzem, ez az elkövetkezendőkben is működhet.


- Rögtön azzal a Békéscsabával kezdenek, melyet a kanizsaiak azért korábban is felül tudtak már múlni, vagyis az esélyek egyértelműek?


- Fogalmazzunk úgy, hogy ezúttal is mindent megteszünk a sikerért és az igaz, hogy a csabaiak inkább rutinos játékosokból állnak, akik ellen remélhetőleg a mi fiatalos lendületünk érvényesülhet a mérkőzés folyamán.

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates