Kanizsa VSE (1.) - UVSE II (2.) 11-4 (2-2, 4-0, 3-1, 2-1).

OB I B-s férfi vízilabda mérkőzés, 17. forduló. Nagykanizsa, 70 néző. Vezette: Lázár, Pintér.


Kanizsa: Pelle – Vadovics, Szilvasán 3, Mocsári 1, Balli, Kaszper G., Bicskei 5. Csere: Dobay P. 1, Páncsics, Dobay G. 1, Kéri, Horváth B., Szilágyi. Edző: Ludányi Kadosa.


Igazi rangadóra készülhetett a Kanizsa VSE, hiszen mint a csoportjukban második fogadták az első helyezett UVSE II vízilabda együttesét. A hazaiak szakvezetője Ludányi Kadosa a múlt szezonban még a fővárosiakat edzette, a vendégek kispadján az eltiltott edzőjüket pedig az újpestiek szakmai igazgatója, a játékosként háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Benedek Tibor helyettesítette.

A mérkőzés ilyen körítéséhez mérten a találkozó úgy is indult, mint egy valódi rangadó, hiszen a két együttes tapadt a másikra. A vízválasztó negyed a második lett, mivel akkor a vendéglátók nagyon elléptek az UVSE-től, mi több, az előnyüket a továbbiakban is növelni tudták. Ennek gyümölcse pedig nem csupán a biztos siker, de a tabellán történt előzés is lett a Kanizsa VSE részről, így az OB I B alapszakaszának utolsó fordulóját csoportjában Ludányi Kadosa legénysége várja az élről.

Értékelés:

Ludányi Kadosa, a Kanizsa VSE edzője: „Úgy érzem, már az első nyolc perc után is vezethettünk volna, ha nincsenek a védelmi hibáink. A másodiktól aztán javítottunk, meg persze ebből eredően tudtuk is játszani a saját játékunkat, melynek ennek eredménye a biztos sikerünk lett.”

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates