Kanizsa VSE (2.) - Vasas SC II (5.) 12-5 (2-1, 3-1, 2-1, 5-2).

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, találkozó a 15. fordulóból. Budapest. Vezette: Bene P., Kovács B.

Kanizsa: Csongár – Salamin 2, Mocsári, Balli, Kaszper G. 1, Horváth B. 2, Bicskei 2. Csere: Vadovics 1, Dobay P., Szilvasán 1, Dobay G. 3, Kéri, Szilágyi. Edző: Ludányi Kadosa.


Halasztott mérkőzését pótolta a Kanizsa VSE OB I B-s vízilabda-együttese, melynek keretében a fővárosi Szőnyi úton a Vasas II ellen szállhatott medencébe.


A csoportja második helyén álló nagykanizsai csapat semmit nem bízott a véletlenre, hiszen Ludányi Kadosa tanítványai 12-5-re nyertek. Az egyes negyedek során fokozatosan lépett el ellenfelétől, hiszen az első játékrész után 2-1, a másodikat követően 5-2, majd a harmadik nyolc perc után 7-3 volt a javukra, az utolsóban pedig egy 5-2-es etappal lett végül 12-5.
A Kanizsa VSE ezzel tehát győzelemmel hangolt csoportrangadójára, melyen a két pont előnnyel listavezető UVSE-t fogadja.

A találkozót március 24-én, szombaton rendezik 12 órától Nagykanizsán, lássuk, kanizsai oldalon miként gondolkodnak a találkozóról.


- Tulajdonképpen az előttünk álló mérkőzésen az dőlhet el, hány pontot vihetünk mi, illetve az UVSE is a felsőházi rájátszásba – mondta el Ludányi Kadosa, a KVSE edzője. - A tavasz rangadója következik, tehát igencsak nagy tétje lesz az összecsapásnak, készülünk is rá becsülettel. A fővárosiak vezetőedzője, Dávid Zoltán egyébként eltiltás miatt nem ülhet le a budapestiek kispadjára, így előreláthatólag a játékosként háromszoros olimpiai bajnok, korábbi szövetségi kapitány, Benedek Tibor fog meccselni az UVSE-nél.

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates