A kanizsai pólósok már gőzerővel készülnek.

A vízilabdázók OB I B-s csoportjában, vagyis az A-ban a második helyen telel a Kanizsa VSE legénysége, hiszen Ludányi Kadosa tanítványai 12 idénybeli meccsükön 28 pontot gyűjtöttek.


A nagykanizsai csapat tagjai már gőzerővel készülnek a tavaszi szezonra, remélhetőleg annak is felsőházi rájátszására.


- Heti négy, de inkább öt tréninggel számolhatnak a srácok – kezdte a kanizsaiak szakvezetője, Ludányi Kadosa. - Az őszi idény elhúzódott, sok pihenőre nem is jutott idő és már változások is voltak az együttesnél, hiszen a kapus Lajkó Nikolas, valamint Albert Barnabás és Varga Márk távoztak, vélhetően Ceglédre tartanak, visszatért viszont Szilvasán Bence az OB I-es Szegedtől és jött az OB I B-s ASI-tól Szilágyi Attila.


Az átalakulás egy folyamat része, ráadásul a vezetőedző nem elégedetlen az eltelt néhány hónap történéseivel.


- Összességében nem szerepeltünk rosszul, s ez még akkor is igaz, ha a vereségek fájóak voltak. A fél szezon során is meg szoktuk mindig beszélni a meccsek tanulságait, vagyis igazán átfogó összegzésre már nem volt szükségünk a leállás után, tudtuk mindannyian, hogy milyen teljesítményt nyújtottunk. A február végi tavaszi rajtig azért még van időnk, igyekszünk maximálisan felkészülni a továbbiakra. Ennek fényében tervezünk egy négycsapatos felkészülési tornát is Nagykanizsán február 17-18-ra, hogy a Kaposvári VK II ellen már a legjobb formánkat hozhassuk a bajnokságban. Újult erővel, kissé átalakulva tehát, de még nagyobb lendülettel szeretnénk hát kezdeni a 2018-as versenyszezonunkat február 24-én.

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates