UVSE (1.) - Kanizsa VSE (4.) 8-6 (1-2, 1-1, 3-0, 3-3).

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 8. forduló. Budapest, 50 néző. Vezette: Németh A., Irmes.

Kanizsa: Pelle - Salamon 1, Dobay P., Dobay G., Major 2, Kaszper dr., Mocsári. Csere: Vadovics 1., Bicskei, Kiss Gy., Horváth B., Albert 2, Balli, Varga M. Edző: Ludányi Kadosa.

Pikáns mérkőzésre készülhetett a fővárosban a Kanizsa VSE OB I B-s vízilabda-együttese, hiszen amellett, hogy a listavezető UVSE fogadta a második KVSE-t, ott volt még az a faktor is, hogy éppen a margitszigetiektől érkezett a kanizsaiak trénere több játékossal együtt Dél-Zalába a nyáron.

Hogy mennyire is ismerték is a vendéglátók játékát a nagykanizsaiak, arra jó tanúbizonyságul szolgált, hogy vezettek is 3-1-re Dobay Péterék. Igaz, onnantól kissé mintha görcsössé vált volna játékuk, hiszen egyszerűen kihagyták a számukra megítélt emberelőnyöket, a listavezető pedig van annyira jó csapat, hogy ezeket a megingásokat ki is használta, amivel meg is fordította a találkozó menetét. A végén még próbált ugyan javítani a KVSE, de a rangadó az UVSE sikerét hozta.

Értékelés:

Ludányi Kadosa, a KVSE edzője: „Mintha kisebb gödörbe kerültünk volna, hiszen két forduló alatt az első helyről a negyedikre estünk vissza. Lesz mit elemeznünk és kijavítanunk, de tudom, hogy jóval több van a srácokban és ezt próbáljuk is kihozni belőlük.”

 

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates