Kanizsa VSE (1.) – BVSC-Zugló II (3.) 11-5 (3-0, 4-2, 4-0, 0-3).

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 5. forduló. Nagykanizsa, 50 néző. Vezette: Csizmadia, Gérnyi.

Kanizsa: Lajkó - Vadovics, Salamon 2, Balli, Major 3, dr. Kaszper G., Mocsári. Csere: Dobay P. 1, Bicskei, Kiss Gy. 1, Dobay G. 2, Horváth B., Varga M. 1. Edző: Ludányi Kadosa.

A csoport rangadójának indult a férfi vízilabda OB I B-ben a Kanizsa VSE – BVSC-Zugló II találkozó, de aztán közel sem lett az, a hazaiak egyszerűen átgázoltak a fővárosi vasutas klub legénységén.

Kemény Kristóf, a BVSC trénere nem véletlenül volt keményen őszinte és önkritikus:

- A waterlooi csata semmi ahhoz képest, amit mi kaptunk Kanizsán, 11-2-nél enyhe kifejezés, hogy megalázva éreztük magunkat, a meccs után körülbelül 5 perccel már az uszodában sem voltunk – fogalmazott a BVSC vízilabdázóinak honlapján. - Gratulálok a KVSE csapatának, iszonyatosan dinamikusan, koncentráltan, csapatként lépésről lépésre őröltek fel minket, tőlünk minden hiányzott, ami egy ilyen meccshez kell.

A tréner további gondolatmenetében még taglalta azt is, együttese alighanem akkor is pont nélkül távozik Nagykanizsáról, ha jól pólóznak, hiszen ahogy azt kiemelte, a Kanizsa bombaformában van.

Ludányi Kadosa, a Kanizsa VSE szakvezetője a következőképpen értékelte a mérkőzést.

- Mondhatjuk, hogy az egyfajta erődemonstráció volt, pontosabban azt akartuk megmutatni, hogy igenis messzire szeretnénk jutni – mondta. - Gyakorlatilag hibátlan védekezést mutattunk be és mellette az egész játékunkról csak pozitívan nyilatkozhatok. Az a helyzet állt elő, hogy a találkozónak nem volt úgymond fordulópontja, hiszen végig a kezünkben tartottuk. Jöhetnek a további erőpróbák.

A Kanizsa VSE maradt tehát veretlen öt forduló után, de azt sem felejtik a csapatnál, a java tulajdonképpen csak innentől következik. Mindjárt november 1-én, 19.30 órától a fővárosban a Vasas SC II vendégei lesznek.

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates