ITP torna az egerszegi teniszcentrumban.

A május 6-14 között zajló ITP tenisztorna kapcsán tartott sajtótájékoztatót a ZTE TK vezetése. Papp Zoltán elnök köszöntötte a megjelenteket, köztük Vígh Lászlót, a térség országgyűlési képviselőjét, Balaicz Zoltánt, Zalaegerszeg polgármesterét, Kuharszky Zoltánt a Magyar Tenisz Szövetség részéről, egyben a verseny igazgatóját

Papp Zoltán visszatekintett arra a másfél évre, amióta irányítja a ZTE TK-t. Megemlítette, hogy első lépésként az utánpótlás felé fordultak. Beindították az iskolai teniszt 440 gyermekkel. Céljuk, hogy pár éven belül saját sportolójuk is indulhasson ITP versenyen.

A mostani rendezvényük mellett idén még lesz egy nagy eseményük, augusztusban Egerszegen rendezik meg az országos felnőtt egyéni tenisz bajnokságot. Terveik közt szerepel egy fedett, három pályás, kemény borítású teniszcsarnok építése. A most zajló ITP versenyre több mint 100 profi teniszező nevezett, és selejtezőt kellett rendezniük a 32-es főtáblára kerülésért

Vígh László gratulált a ZTE TK eredményeihez, örömtelinek nevezte a klub terveit. A lehetőségeihez mérten igyekszik mindent megtenni, hogy a ZTE TK tervei megvalósuljanak. Örvendetesnek nevezte, hogy a klub az utánpótlás nevelését tűzte ki fő célként.

Balaicz Zoltán szintén gratulált a klub eredményeihez. Hangsúlyozta, az új vezetésnek volt mire építkeznie, mivel dr. Sárvári Péter régi elnök is példásan dolgozott. Az önkormányzat az idei évre adott 2,5 millió alaptámogatást újabb 1,5 millió forinttal toldotta meg, amiből miden bizonnyal elérheti szakmai céljait a ZTE TK. A polgármester is támogatást ígért a teniszcsarnok megvalósításához.

A sajtótájékoztató végén a megjelentek megtekintették a tervezett három pályás teniszpálya helyszínét.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates