Tenisz

Először rendeztek ITP férfi tenisztornát Zalaegerszegen. A XIXO Open Zalaegerszeg ITF-Future nemzetközi viadalra népes mezőny nevezett.

ITP torna az egerszegi teniszcentrumban.

A május 6-14 között zajló ITP tenisztorna kapcsán tartott sajtótájékoztatót a ZTE TK vezetése. Papp Zoltán elnök köszöntötte a megjelenteket, köztük Vígh Lászlót, a térség országgyűlési képviselőjét, Balaicz Zoltánt, Zalaegerszeg polgármesterét, Kuharszky Zoltánt a Magyar Tenisz Szövetség részéről, egyben a verseny igazgatóját

A nagykanizsai A Röpte TC pályáin a Dámfi Mérnőki Iroda Kft. 1. pontszerző szabadtéri nyitó női és férfi páros teniszversenyt rendezték meg. A 40 induló (tíz településről) 56 mérkőzést vívott, az érdeklődésre és a hangulatra pedig ugyanúgy nem lehetett panasz, mint ahogy a mérkőzések színvonalára sem.

Bakos György előre tekint.

Több éven át nagyszerűen szerepelt a teniszezők Szuper Ligájában a ZTE női csapata. A 2016-os idényben azonban már nem nevezett a legjobbak közé. A változásokról, a tervekről Bakos György vezetőedzőt kérdeztük.

A KM Light Világítástechnika 6. pontszerző nyílt amatőr páros teniszversenyt rendezték az elmúlt hétvégén Nagykanizsán, melyre huszonnégyen neveztek.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates