Képes az éremszerzésre a csapat.

Átszervezett NB II-ben szerepel a ZTE RK férfi röplabdacsapata. A bajnokság második vonalát kiegészítették az első osztály junior csapataival és két csoportra osztották. A ZTE a Nyugati csoportba kapott besorolást, ahol az őszi idény végén a középmezőnyben találhatjuk a tabellán.


DomokosLajos– Felemás érzéseim vannak az őszi szereplésünk kapcsán –vélekedett Domokos Lajos edző. – Akadtak nagyon jó mérkőzéseink, de játszottunk olyan találkozókat, amelyeket szívesen elfelejtenék. A helyezésünket konkrétan nem tudom megmondani, mivel jobb szó nincs rá, össze-vissza játszanak a csapatok. A középmezőnyben biztosan ott vagyunk. Az ellenfeleink heti edzésszáma magasabb, mint a miénk, ennek fényében nem mondhatok rosszat a csapatról. Közvetlen riválisunk a Győr például heti öt tréninget tart. A jobb körülmények, a több edzés egy bizonyos idő után előjön a találkozók során. A játékosállományunkat jónak tartom, tavalyhoz képest erősödtünk, a sérültjeink felépültek. Örvendetes, hogy már van egy-két olyan junior korú játékosunk, akit, ha szükséges be tudunk tenni az első csapatba.


- A torna rendszerű lebonyolítás nem kedvezett a ZTE-nek, most szinte minden hétvégén van forduló…


- Mindenképpen jó, hogy a szövetség, így döntött. Nem unják meg egymást a csapatok. Lezajlik a két csoportban két kör, ezután a juniorok visszatérnek saját bajnokságukba. Az NB II-es felnőtt csapatok a keresztbe játszások során alakítják ki a végső sorrendet. A Nyugati csoportban három felnőtt csapat a Győr, a Szombathely és a ZTE szerepel.


- Hol szeretnének végezni a bajnokság végén?


- Mindenképpen a dobogóra szeretnénk kerülni. Az éremszerzésre képesnek tartom a csapatot.


- Az őszi idényben kik voltak a húzó játékosok, okozott valaki csalódást?


- Név szerint senkit nem szeretnék kiemelni, nyilván a többet játszók voltak azok, akik húzták a csapat szekerét.


- Mikor folytatódik a bajnokság?


- Sok pihenésre nem marad időnk, január 6-án a Pénzügyőr juniorok ellen játszunk a fővárosban, szeretnénk visszavágni az őszi vereségért.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates