Lábtoll-labda

CserszegtomajSK A hagyományoknak megfelelően a Szepetnek SE adott otthont a Királyi Pál Lábtoll-labda Kupának. A páros tornán 3 Zala megyei egyesület 41 utánpótlás korú versenyzője vett részt.

FrficsapatA hétvégén 6 lábtollas egyesület 85 versenyzőjének részvételével rendezték Újszászon a 24. Felnőtt Országos Bajnokságot. A tornán csapat és egyéni számokban döntöttek a bajnoki címekről.

GermanOpen2A kanizsai Zemplén SE lábtollas csapata első lett a German Open nyílt nemzetközi bajnokságon.

 

Október 19-21-közt a németországi Hagen városa adott otthont a versenynek, amin 100 résztvevő csapat és páros kategóriában mérkőzött.

KarpatKupaA 6. Kárpát-medence Kupa 2. fordulójára október 23-án, a szlovákiai Királyhelmecen került sor, ahol 53 lábtollas versenyző küzdött az érmekért. A nemzetközi tornán a Zemplén SE játékosai képviselték Zala megyét, s minden éremből sikerült egyet-egyet begyűjteniük.

Újszászon került megrendezésre az év egyik legextrémebb lábtollas versenye, az Újszász Kupa. Különlegessége, hogy a játékosok 2 nap alatt mind a hét versenyszámban megmérkőztek egymással, sok időt töltöttek a pályán, kevés időt hagyva a regenerálódásra.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates