Lábtoll-labda

CserszegtomajSK A hagyományoknak megfelelően a Szepetnek SE adott otthont a Királyi Pál Lábtoll-labda Kupának. A páros tornán 3 Zala megyei egyesület 41 utánpótlás korú versenyzője vett részt.

FrficsapatA hétvégén 6 lábtollas egyesület 85 versenyzőjének részvételével rendezték Újszászon a 24. Felnőtt Országos Bajnokságot. A tornán csapat és egyéni számokban döntöttek a bajnoki címekről.

Újszászon került megrendezésre az év egyik legextrémebb lábtollas versenye, az Újszász Kupa. Különlegessége, hogy a játékosok 2 nap alatt mind a hét versenyszámban megmérkőztek egymással, sok időt töltöttek a pályán, kevés időt hagyva a regenerálódásra.

KarpatKupaA 6. Kárpát-medence Kupa 2. fordulójára október 23-án, a szlovákiai Királyhelmecen került sor, ahol 53 lábtollas versenyző küzdött az érmekért. A nemzetközi tornán a Zemplén SE játékosai képviselték Zala megyét, s minden éremből sikerült egyet-egyet begyűjteniük.

labtollvb1A kanizsai Kunics Réka a női lábtoll-labda válogatott csapat tagjaként bronzérmet szerzett a franciaországi Eaubonne-ban rendezett világbajnokságon. A Zemplén SE 4 játékost - Kunics Réka, Lukács Márton, Huszár Emil, Horváth Gergő -, delegált a válogatottba, míg a kanizsaiak játékos edzője Takács Endre edzőként utazott a vb kerettel.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates