Lábtoll-labda

Újszászon került megrendezésre az év egyik legextrémebb lábtollas versenye, az Újszász Kupa. Különlegessége, hogy a játékosok 2 nap alatt mind a hét versenyszámban megmérkőztek egymással, sok időt töltöttek a pályán, kevés időt hagyva a regenerálódásra.

labtollvb1A kanizsai Kunics Réka a női lábtoll-labda válogatott csapat tagjaként bronzérmet szerzett a franciaországi Eaubonne-ban rendezett világbajnokságon. A Zemplén SE 4 játékost - Kunics Réka, Lukács Márton, Huszár Emil, Horváth Gergő -, delegált a válogatottba, míg a kanizsaiak játékos edzője Takács Endre edzőként utazott a vb kerettel.

Tavaszkosznto024Kanizsai házi döntő a Tavaszköszöntőn

Újszászon rendezték a lábtollas vb válogató 3. fordulóját, a Tavaszköszöntő kupát csapat, páros és egyéni kategóriában. A Zemplén SE-nek jól sikerült a felkészülés, mivel játékosai összesen 6 alkalommal állhattak a dobogóra, közte férfi páros kategóriában hosszú idő óta először kanizsai házi döntőre került sor.

Parosob190605A Huszár Emil-Lukács Márton páros révén újra van válogatottja a kanizsai Zemplén SE-nek. Június elején Újszászon találkoztak a lábtollasok a páros országos bajnokságon és az azt követő egyéni vb rangsoroló versenyen.

3kcsfiucsapA cserszegtomajiak voltak a legeredményesebbek.

A nagykanizsai Zsigmondy csarnok adott otthont a lábtoll-labda II-III-IV. korcsoportú megyei diákolimpiának, ahol 63 versenyző mérkőzött meg csapat és egyéni versenyszámban a bajnoki címekért.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates