Lábtoll-labda

3kcsfiucsapA cserszegtomajiak voltak a legeredményesebbek.

A nagykanizsai Zsigmondy csarnok adott otthont a lábtoll-labda II-III-IV. korcsoportú megyei diákolimpiának, ahol 63 versenyző mérkőzött meg csapat és egyéni versenyszámban a bajnoki címekért.

Hat egyesület 83 versenyzője döntött Nagykanizsán a Zsigmondy csarnokban a Kanizsa Kupa sorsáról, a vb válogató, országos rangsoroló 2. fordulójábann. A zempléneseknek több esélye is volt az újszászi ellenfelek legyőzésére, azonban nem sikerült a hazai pálya előnyét kihasználniuk.

labtollas tavaszA hagyományoknak megfelelően Nagykanizsán, a dr. Mező Ferenc Gimnázium tornatermében nyitották az évet a zalai lábtollasok az V-VI. korcsoportú megyei diákolimpiával.

Orszrangsorfrfiak190227Elkezdődött a vb-válogató sorozat.

Újszászon találkozott a felnőtt lábtollas élmezőny, hogy elindítsák a vb-válogató, országos rangsoroló kupasorozatot. A torna a 2018. év játékosai, valamint az országos rangsoroló kupasorozat díjainak átadásával kezdődött.

ifiegyeniA hagyományoknak megfelelően október 13-án, a nagykanizsai Zsigmondy csarnok adott otthont a lábtollasok 22. Ifjúsági Országos Bajnokságnak. A tornán 57 versenyző csapat és egyéni kategóriában mérkőzött meg a bajnoki címekért.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates