Tungsram EgerszegTungsram SE Nagykanizsa- Egerszegi KK 25-25 (16-13)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Nagykanizsa (zártkapus). Jv.: Ritter, Sörös.

Tungsram SE: Tóth I. - Szmodics V. (3), Janzsó (2), Zvolenszky (13). Csivre V. (2), Raczkó, Szmodics D. Csere: Tóth V. (kapus), Csivre E., Szabó (4), Horváth A. (1), Füstös, Kovács D. Edző: Baranyai Zsolt.

Egerszegi KK: Becze - Pem (2), Csata (5), Borbély (5), Balogh, Leszkován (2), Gothárd (4). Csere: Bödör (kapus), Kovács (2), Góth, Csatáné (4), Marton (1), Major. Edző: Csatáné Balogh Beatrix.

A két, idáig pont nélkül álló zalai csapat küzdelmes mérkőzést vívott egymással. Az első félidőben a házigazdák irányítottak. A vendégek védekezése az előző mérkőzésekhez képest jó volt. Szünet után is fej-fej mellett haladt a két csapat, a hajrában az egerszegieknek sikerült az egyenlítés, így megosztoztak a pontokon. Az Egerszegi KK jelen helyzetében nagyon örült az egy pontnak.

Kanizsai szemmel

Egy megyei rangadó, mindig megyei rangadó. Még akkor is, ha a két mérkőző csapat a tabella utolsó két helyén tanyázik és mind a kanizsai hölgyek, mind az egerszegiek azért küzdöttek, hogy első pontjaikat megszerezzék. A belépésnél gondos protokoll várt mindenkit, hogy aztán a bemelegítés jó negyven perccel a kezdés előtt elkezdődhessen. (Mondjuk hirtelen az egységnyi területre jutó nemesfémek mennyisége is megugrott a kanizsai csarnokban, mivel a hazaiak technikai vezetőjeként dolgozó Mátyás Augusztának Atlantából van olimpiai bronza, míg a vendégek játékos-edzője, Csatáné Balogh Beatrix Sydney-ből őrizhet ötkarikás ezüstöt...) 

 Tungsram Egerszeg

 

A kanizsaiak kapták el jobban a fonalat, a háromgólos előnyük jó kiindulási alap volt a meccs további menetére. Egerszegi oldalon időnként gyorsan tudtak zárkózni, aztán ismét a hazaiak léptek el néhány góllal. Így ment ez a szünetig, a második harminc perc azonban kissé már másképp alakult. Egy ideig a nagykanizsaiak még őrizték előnyüket, a játékrész felétől viszont mind jobban irányított a Csatáné Balogh Beatrix vezette zalaegerszegi csapat, mi több, anya és lánya kötődés például Csata Panna játékára még inkább ösztönzőleg hathatott. Mindebből aztán az jött ki, hogy a mérkőzés döntetlennel ért véget.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates