Nyomtatás

Expressz Zálog Mecseknádasdi Spartacus (2.) – Tungsram SE Nagykanizsa (1.) 27-27 (12-16)

NB II Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 4. forduló. Pécsvárad, 80 néző. Vezette: Horváth Z., Simó.

Tungsram: Szabó M. - Baranyai Zs. 2, Péter 8, Kozics, Hári 3, Vadász 1, Kiss L. Csere: Konyicsák (kapus), Kiss G., Kisgéczi 3, Balogh P. 3, Hegedűs, Széles 2, Gazdag 5/4. Edző: Csalló Ádám.

A férfi kézilabda NB II Dél-nyugati csoportjának rangadóját Mecseknádasd helyett Pécsváradon rendezték és az addig százszázalékos mérleggel álló két együttes változatos mérkőzést vívott egymással. A vendég kanizsaiak kétszer is vezetést szereztek az elején, a nádasdiak azonban 4-3-ra fordítottak és többnyire az előny egy ideig továbbra is náluk maradt. A félidő derekán aztán a Tungsram állva hagyta ellenfelét, mivel 12-10-re már Péter Barnabásék vezettek, sőt, még növelték négygólosra is a fórjukat.

A második harminc perc szintén TSE-góllal indult és hiába találtak be a házigazdák, nagyon úgy tűnt, a Kanizsától nem lehet elvenni szezonbeli negyedik két pontját sem. Nem így történt, hiszen 20-24-ről egyenlített a Mecseknádasd 25-25-re, s utána ugyan került még az előny Csalló Ádám gárdájához, a végén mégis nekik kellett támadniuk eredményesen a 27-27-ért. Ez meg is lett, így mindkét fél egy-egy pontot könyvelhetett el.

A Tungsram SE szombaton visszatérhet a „győztes” útra, hiszen 18 órától a sereghajtó Kiskunhalas UKSC-t fogadják, miként azonban az érvényben van, zárt kapuk mögött.