A bent maradást tervezik az Egerszegi KK-nál.


Az elmúlt évi bajnokságban, amikor az országos kézilabda szövetség befejezettnek nyilvánította az NB II-es bajnokságot az Északnyugati-csoportban szereplő az Egerszegi KK női együttesének nem állt jól a „szénája”.

 

BaloghBea11Nem hirdettek eredményt, az egerszegi csapatot mégis áthelyezték egy másik - a délnyugati - csoportba a, ahol két zalai csapattal (Hévíz SK, Tungsram Nagykanizsa) is találkoznak a bajnokság során.


– Augusztus 3-án kezdtük el a közös felkészülést a lányokkal, előtte már két héttel egyénileg készültek a játékosok – válaszolta érdeklődésünkre Csatáné Balogh Beatrix edző. – A felnőtt játékosok heti kettő foglalkozáson vesznek részt. Az utánpótlás, amely már a csapat nagy részét alkotja, naponta gyakorol. Tizenhat játékos készül az új idényre.


- Távozók, érkezők?


- Több játékos sorsa bizonytalan. Közéjük tartozik kapusunk Tállai Emese és Csata Panna.


- Átkerültek az Északnyugati-csoportból a Délnyugatiba..

.
- A mi információnk szerint az utóbbi az erősebb. Az erőviszonyok minden valószínűség szerint a bajnokság során tisztázódnak. Várom nagyon a rajtot, új lesz számunkra. Más felé utazunk, új csapatokkal találkozunk, igazából nagyobb motivációt jelent számunkra. Utazási szempontból sem jelent nagyobb távolságot. Igaz vannak távoli együttesek, de akadnak közeliek is.


- Két zalai csapattal is találkoznak?


- Biztos izgalmas lesz zalai rangadókat játszani, eddig keveset tudunk megyebeli ellenfeleinkről.


- Milyenek az új csoport erőviszonyai?


- A tavalyi eredmények alapján tippelhetjük meg az erőviszonyokat, ami nem mérvadó. Célunk idén sem lehet más, mint megkapaszkodni az NB II-ben. Minél hosszabb ideig szeretnénk ebben az osztályban játszani.


- Mikor kezdődik a bajnokság?


- Szeptember 13-án, pénteken lesz itthon az első találkozónk, a Marcalit látjuk vendégül.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates