Nyomtatás

Hévíz SK - Siófok U22 29-37 (13-22).

NB II női kézilabda-mérkőzés, Hévíz, 150 néző, vezette: Tóbiás, Végh.

Hévíz: Molnár A. – Buzás 1, Burghardt V. 3, Penzer 6, Holczbauer 6, Burghardt L. 4, Horváth I. 2. Csere: Bán-Farkas /kapus/, Balogh B. Borsi 3, Cseberko 4. Edző: Baranyai Norbert.

A találkozó előtt Papp Gábor Hévíz polgármestere és Lancz Katalin szakosztályvezető köszöntötte Molnár Annát, akit 2019. legjobb zalai és hévízi kézilabdázójának is megválasztottak.

A listavezető hamar jelezte, hogy a 2 pont megszerzése a célja, hiszen kezdőcsapatában 3 olyan játékos is szerepelt, akik a héten NB I-es és EHF kupameccsen is szóhoz jutott a felnőtt csapatban. A siófokiak 4-0-al indítottak, gyors lerohanásaikkal minden eladott hévízi labda után azonnal büntettek. A félidő közepén már 9 gólos volt az előnyük, amit a szünetig meg is őriztek, amihez az is hozzájárult, hogy a hazaiak sorra lőtték a kapufákat és kevés volt náluk a védett lövés.

A II. félidőben már feljavult a hazaiak támadójátéka, így kiegyenlítődött a játék. Felváltva estek a gólok és akadt a Hévíznek egy 4-0-s sorozata is.

Végül ilyen különbséggel is megérdemelt a vendég győzelem, mert rendkívül gyorsak voltak a siófokiak a és a kevés cserével rendelkező Hévíz csak a II. játékrészben tudott egyenlő ellenfél lenni.