Nyomtatás

Tungsram SE Nagykanizsa (1.) - Pécsi VSE II (12.) 29-21 (18-10)

NB II Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 9. forduló. Nagykanizsa, 100 néző. Vezette: Ritter, Sörös.

Tungsram: Balog Á. - Virág3, Kiss G. 2, Hári 3, Balogh P. 6, Vadász 8, Csalló 4/4. Csere: Gelencsér A., Nagyvizeli (kapusok), Horváth B. 1, Hegedűs M. 2, Miháldinecz. Játékos-edző: Csalló Ádám.

A kanizsai férfi NB II-es kézilabdázók nem számíthattak Kovacsics Ferencre, aki az előző forduló mérkőzésen már az 1. percben bokasérülést szenvedett, illetve a nagykanizsai meccs előtt lázasodott be Kisgéczi Patrik, aki így szintén nem léphetett pályára a pécsiek ellen.

Mindezektől függetlenül a dél-zalaiak remekül kezdtek, hiszen 6-2 után már 11-3-ra is vezettek az első félidőben. A tendencia a játékrész további menetében is maradt, majd a második harminc percben, ahogy a vendéglátóknak, úgy a PVSE II-nek is volt egy-egy jobb sorozata, ebből kifolyólag a két együttes közötti különbség már nem változott: nyert biztosan a Tungsram.

Csalló Ádám játékos-edző vezetésével a dél-zalaiak kilencedik bajnokijukat is megnyerték a szezonban és makulátlan mérlegükkel két fordulóval a fél szezonjuk vége előtt már őszi bajnoknak is vallhatják magukat.