Az Egerszegi KK-nál továbbra is a bent maradás a cél.

 

Az NB II-es női kézilabda-bajnokság Észak-nyugati csoportjában jól szerepel az Egerszegi KC női együttese. A megyeszékhelyi lányok nem ragadtak bent a bajnokság elején. Eddig javarészt erősebb ellenfelek ellen léptek pályára, érdekesség, hogy vendégként nyertek kétszer, a hazai pálya még nem bizonyult előnynek számukra.

 

BaloghBea11– A papírformának megfelelően szerepelünk- értékelte csapata teljesítményét Csatáné Balogh Beatrix játékos-edző. – Az első három fordulóban erősebb csapatokkal találkoztunk. A mérkőzések egyes időszakában ellenük is jól teljesítettünk. Utána a VKLS Győrt, amely tavaly jól teljesített, meglepetésre vendégként győztük le. Igaz, hozzá kell tennem, ellenfelünk játékoskerete átalakult. Ez azonban semmit nem von le győzelmünk értékéből. Celldömölk mindig is riválisnak számított, elvárás volt a csapat felé a győzelem, és sikerült is nyernünk vendégként. Utána papírforma vereségeket szenvedtünk, jött a Körmend elleni mérkőzésünk, ahol sajnos egy riválistól kaptunk ki. A vereséghez hozzátartozik, hogy voltak hiányzóink, és többen betegen vállalták a játékot.

 

– Eddig erősebb ellenfelek ellen játszottak többségében, jönnek a könnyebbek. Növelhetik a győzelmek számát?

 

– Egyértelműen nem lehet kijelenteni, mivel több papírformát felborító eredmény született a bajnokságban. Gyengébbnek gondolt csapatok legyőzték az erősebbet. Remélem, hogy kihasználjuk a hazai pálya előnyét. Eddig mindig erősebb ellenfelek érkeztek Egerszegre, most fordul a kocka. Bizakodom, hogy a folytatásban hazai pályán is több győzelmet aratunk. Az ősz során 4 pontot mindenképpen jó lenne szerezni. Úgy vélem, hogy tavaszra még jobban összeállunk, és másoljuk a tavalyi jó szereplést. Azaz kiharcoljuk a bent maradást, mivel továbbra is az a célunk. A jó szereplés hatására is marad az alapcél.

 

- Történt változás a klub vezetésében is. Ön lett az elnök…

 

– Ez plusz feladatokkal jár, de több segítőm is van, így megoszlik a teher, mindenki igyekszik segíteni. Becze Tünde technikai vezetőként itt van a csapat mellett, de a volt elnök Tamás Tamás sem fordított hátat a klubnak. Papíron valóban volt változás, de a csapat a régi, amelynek tagjai keményen dolgoznak az egerszegi női kézilabda fennmaradásáért.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates